Kakelugn i Uddevalla

Kakelugnar i Uddevalla, här är några av de mest erfarna och pålitliga entreprenörerna i Uddevalla som kan hjälpa dig att köpa, måla och installera en kakelugn i din fastighet, med eller utan glaslucka. Det finns 6 olika företag som kan hjälpa dig med kakelugnar i Uddevalla. För att få det bästa erbjudandet och de bästa villkoren vid köp av en kakelugn i Uddevalla rekommenderar vi att du kontaktar många kakelugnsföretag i Uddevalla för att få offerter för köp och installation av kakelugnen.

Köpa kakelugn i Uddevalla

Vår lista över företag som tillhandahåller och installerar kakelugnar i Uddevalla syns nedan. Om du bor i Uddevalla kan du kontakta en eller flera av dessa handlare för att få hjälp med kakelugnar.

Uddevalla Mur- & Skorstensteknik AB
Almåsv. 2
451 75 Uddevalla


Spisen AB, Köksaffären
Ling. 2
451 75 Uddevalla


Fritidsforum
Brunegårdsv. 4
451 76 UDDEVALLA


Vänerns Byggnads AB
Rössebol 182
451 92 UDDEVALLA


Kungälvs Kakelugnsmakeri AB
Almåsv. 2
451 75 Uddevalla


Kökshörnan AB
Mattgränd 4
451 75 Uddevalla

Kostnad och pris på kakelugn i Uddevalla

Kostnaden för att köpa en kakelugn och installera den i Uddevalla kan variera avsevärt beroende på vilken typ av kakelugn du väljer och vilket företag du anlitar. Även om kakelugnar är vackra och ger stora estetiska kvaliteter bör du se till att få offerter på den kakelugn i Uddevalla du föredrar och jämföra företag när du väl har bestämt dig för en.

Kakelugnsinformation och fakta om Uddevalla

Vi har hittat minst ett företag som på något sätt sysslar med kakelugnar i Uddevalla, och du kan läsa mer om platsen Uddevalla nedan:

Beskrivning: Uddevalla är en tätort i Bohuslän och centralort i Uddevalla kommun, Västra Götalands län. Staden ligger vid Byfjorden, en vik av Skagerrak, vid Bäveåns mynning och är den största orten i landskapet Bohuslän.

Area: 1 691,76 hektar
Befolkning: 31212, år 2010

Om du vill lära dig mer om Uddevalla utanför de ämnen som rör kaminer, klicka här (Uddevalla) för ytterligare information.

Om du behöver hjälp med kakelugnar i Uddevalla fanns det totalt 6 olika företag som du kan kontakta. Om du inte kan hitta ett lämpligt företag för att installera eller köpa kakelugnar i Uddevalla rekommenderar vi att du söker på annat håll i Västra Götaland län.