Kakelugn i Tidaholm

Kakelugnar i Tidaholm, här är några av de mest erfarna och pålitliga entreprenörerna i Tidaholm som kan hjälpa dig att köpa, måla och installera en kakelugn i din fastighet, med eller utan glaslucka. Det finns 1 olika företag som kan hjälpa dig med kakelugnar i Tidaholm. För att få det bästa erbjudandet och de bästa villkoren vid köp av en kakelugn i Tidaholm rekommenderar vi att du kontaktar många kakelugnsföretag i Tidaholm för att få offerter för köp och installation av kakelugnen.

Köpa kakelugn i Tidaholm

Vår lista över företag som tillhandahåller och installerar kakelugnar i Tidaholm syns nedan. Om du bor i Tidaholm kan du kontakta en eller flera av dessa handlare för att få hjälp med kakelugnar.

Spisbutiken-Eldabutiken Tidaholm
Köttorp Hästhagen 2
522 91 TIDAHOLM

Kostnad och pris på kakelugn i Tidaholm

Kostnaden för att köpa en kakelugn och installera den i Tidaholm kan variera avsevärt beroende på vilken typ av kakelugn du väljer och vilket företag du anlitar. Även om kakelugnar är vackra och ger stora estetiska kvaliteter bör du se till att få offerter på den kakelugn i Tidaholm du föredrar och jämföra företag när du väl har bestämt dig för en.

Kakelugnsinformation och fakta om Tidaholm

Vi har hittat minst ett företag som på något sätt sysslar med kakelugnar i Tidaholm, och du kan läsa mer om platsen Tidaholm nedan:

Beskrivning: Tidaholm är en tätort i Västergötland och centralort i Tidaholms kommun, belägen 30 km öster om Falköping och 32 km söder om Skövde vid ån Tidan. I denna tätort finns bland annat Tidaholmsanstalten som tillhör säkerhetsklass 1.

Area: 570,23 hektar
Befolkning: 8027, år 2010

Om du vill lära dig mer om Tidaholm utanför de ämnen som rör kaminer, klicka här (Tidaholm) för ytterligare information.

Om du behöver hjälp med kakelugnar i Tidaholm fanns det totalt 1 olika företag som du kan kontakta. Om du inte kan hitta ett lämpligt företag för att installera eller köpa kakelugnar i Tidaholm rekommenderar vi att du söker på annat håll i Västra Götaland län.