Kakelugn i Tanumshede

Kakelugnar i Tanumshede, här är några av de mest erfarna och pålitliga entreprenörerna i Tanumshede som kan hjälpa dig att köpa, måla och installera en kakelugn i din fastighet, med eller utan glaslucka. Det finns 3 olika företag som kan hjälpa dig med kakelugnar i Tanumshede. För att få det bästa erbjudandet och de bästa villkoren vid köp av en kakelugn i Tanumshede rekommenderar vi att du kontaktar många kakelugnsföretag i Tanumshede för att få offerter för köp och installation av kakelugnen.

Köpa kakelugn i Tanumshede

Vår lista över företag som tillhandahåller och installerar kakelugnar i Tanumshede syns nedan. Om du bor i Tanumshede kan du kontakta en eller flera av dessa handlare för att få hjälp med kakelugnar.

Kaminbutiken i Strömstad AB
Knäm 45
457 91 Tanumshede


Kaminbutiken
Industriv. 1 A
457 31 Tanumshede


Energitjänst HB
Storemyrsv. 8
457 31 Tanumshede

Kostnad och pris på kakelugn i Tanumshede

Kostnaden för att köpa en kakelugn och installera den i Tanumshede kan variera avsevärt beroende på vilken typ av kakelugn du väljer och vilket företag du anlitar. Även om kakelugnar är vackra och ger stora estetiska kvaliteter bör du se till att få offerter på den kakelugn i Tanumshede du föredrar och jämföra företag när du väl har bestämt dig för en.

Kakelugnsinformation och fakta om Tanumshede

Vi har hittat minst ett företag som på något sätt sysslar med kakelugnar i Tanumshede, och du kan läsa mer om platsen Tanumshede nedan:

Beskrivning: Tanumshede är en tätort i Bohuslän och centralort i Tanums kommun, Västra Götalands län, 55 km nordväst om Uddevalla. Orten ligger strax väster om E6, nästan exakt mitt emellan Oslo och Göteborg, och inte långt från kustsamhällena Grebbestad och Fjällbacka.

Area: 187,48 hektar
Befolkning: 1697, år 2010

Om du vill lära dig mer om Tanumshede utanför de ämnen som rör kaminer, klicka här (Tanumshede) för ytterligare information.

Om du behöver hjälp med kakelugnar i Tanumshede fanns det totalt 3 olika företag som du kan kontakta. Om du inte kan hitta ett lämpligt företag för att installera eller köpa kakelugnar i Tanumshede rekommenderar vi att du söker på annat håll i Västra Götaland län.