Kakelugn i Svanesund

Kakelugnar i Svanesund, här är några av de mest erfarna och pålitliga entreprenörerna i Svanesund som kan hjälpa dig att köpa, måla och installera en kakelugn i din fastighet, med eller utan glaslucka. Det finns 1 olika företag som kan hjälpa dig med kakelugnar i Svanesund. För att få det bästa erbjudandet och de bästa villkoren vid köp av en kakelugn i Svanesund rekommenderar vi att du kontaktar många kakelugnsföretag i Svanesund för att få offerter för köp och installation av kakelugnen.

Köpa kakelugn i Svanesund

Vår lista över företag som tillhandahåller och installerar kakelugnar i Svanesund syns nedan. Om du bor i Svanesund kan du kontakta en eller flera av dessa handlare för att få hjälp med kakelugnar.

Bråttkärrs Produkter AB
Näs 206
472 93 Svanesund

Kostnad och pris på kakelugn i Svanesund

Kostnaden för att köpa en kakelugn och installera den i Svanesund kan variera avsevärt beroende på vilken typ av kakelugn du väljer och vilket företag du anlitar. Även om kakelugnar är vackra och ger stora estetiska kvaliteter bör du se till att få offerter på den kakelugn i Svanesund du föredrar och jämföra företag när du väl har bestämt dig för en.

Kakelugnsinformation och fakta om Svanesund

Vi har hittat minst ett företag som på något sätt sysslar med kakelugnar i Svanesund, och du kan läsa mer om platsen Svanesund nedan:

Beskrivning: Svanesund är en tätort på Orust och ligger vid sundet mellan östra sidan av ön och Bohusläns fastland. Över sundet finns vägfärjeförbindelsen Svanesundsleden. Tätorten är Orusts näst största efter Henån och sträcker sig ett par kilometer inåt land från färjeläget.

Area: 154,45 hektar
Befolkning: 1518, år 2010

Om du vill lära dig mer om Svanesund utanför de ämnen som rör kaminer, klicka här (Svanesund) för ytterligare information.

Om du behöver hjälp med kakelugnar i Svanesund fanns det totalt 1 olika företag som du kan kontakta. Om du inte kan hitta ett lämpligt företag för att installera eller köpa kakelugnar i Svanesund rekommenderar vi att du söker på annat håll i Västra Götaland län.