Kakelugn i Stenungsund

Kakelugnar i Stenungsund, här är några av de mest erfarna och pålitliga entreprenörerna i Stenungsund som kan hjälpa dig att köpa, måla och installera en kakelugn i din fastighet, med eller utan glaslucka. Det finns 1 olika företag som kan hjälpa dig med kakelugnar i Stenungsund. För att få det bästa erbjudandet och de bästa villkoren vid köp av en kakelugn i Stenungsund rekommenderar vi att du kontaktar många kakelugnsföretag i Stenungsund för att få offerter för köp och installation av kakelugnen.

Köpa kakelugn i Stenungsund

Vår lista över företag som tillhandahåller och installerar kakelugnar i Stenungsund syns nedan. Om du bor i Stenungsund kan du kontakta en eller flera av dessa handlare för att få hjälp med kakelugnar.

Stenungsunds Mur- & Skorstensteknik AB
Sävg. 8
444 31 Stenungsund

Kostnad och pris på kakelugn i Stenungsund

Kostnaden för att köpa en kakelugn och installera den i Stenungsund kan variera avsevärt beroende på vilken typ av kakelugn du väljer och vilket företag du anlitar. Även om kakelugnar är vackra och ger stora estetiska kvaliteter bör du se till att få offerter på den kakelugn i Stenungsund du föredrar och jämföra företag när du väl har bestämt dig för en.

Kakelugnsinformation och fakta om Stenungsund

Vi har hittat minst ett företag som på något sätt sysslar med kakelugnar i Stenungsund, och du kan läsa mer om platsen Stenungsund nedan:

Beskrivning: Stenungsund är en tätort i Bohuslän och centralort i Stenungsunds kommun i Västra Götalands län. Stenungsund är beläget vid Västerhavet innanför öarna Tjörn och Orust, till vilka fastlandsförbindelse utgår härifrån.

Area: 1 111,74 hektar
Befolkning: 9987, år 2010

Om du vill lära dig mer om Stenungsund utanför de ämnen som rör kaminer, klicka här (Stenungsund) för ytterligare information.

Om du behöver hjälp med kakelugnar i Stenungsund fanns det totalt 1 olika företag som du kan kontakta. Om du inte kan hitta ett lämpligt företag för att installera eller köpa kakelugnar i Stenungsund rekommenderar vi att du söker på annat håll i Västra Götaland län.