Kakelugn i Skara

Kakelugnar i Skara, här är några av de mest erfarna och pålitliga entreprenörerna i Skara som kan hjälpa dig att köpa, måla och installera en kakelugn i din fastighet, med eller utan glaslucka. Det finns 3 olika företag som kan hjälpa dig med kakelugnar i Skara. För att få det bästa erbjudandet och de bästa villkoren vid köp av en kakelugn i Skara rekommenderar vi att du kontaktar många kakelugnsföretag i Skara för att få offerter för köp och installation av kakelugnen.

Köpa kakelugn i Skara

Vår lista över företag som tillhandahåller och installerar kakelugnar i Skara syns nedan. Om du bor i Skara kan du kontakta en eller flera av dessa handlare för att få hjälp med kakelugnar.

Eldsjälens Värme AB
Malmg. 2
532 31 Skara


AWW AB
Vallg. 48
532 37 Skara


Eldsjälens Värmeprodukter
Malmg. 2
532 31 Skara

Kostnad och pris på kakelugn i Skara

Kostnaden för att köpa en kakelugn och installera den i Skara kan variera avsevärt beroende på vilken typ av kakelugn du väljer och vilket företag du anlitar. Även om kakelugnar är vackra och ger stora estetiska kvaliteter bör du se till att få offerter på den kakelugn i Skara du föredrar och jämföra företag när du väl har bestämt dig för en.

Kakelugnsinformation och fakta om Skara

Vi har hittat minst ett företag som på något sätt sysslar med kakelugnar i Skara, och du kan läsa mer om platsen Skara nedan:

Beskrivning: Skara är en tätort i Västergötland samt centralort i Skara kommun och biskopssäte för Skara stift. År 1963 öppnade Scan produktion i Skara i nybyggda fabrikslokaler. Scan har sedan dess varit en av Skaras större arbetsplatser.

Area: 768,20 hektar
Befolkning: 10841, år 2010

Om du vill lära dig mer om Skara utanför de ämnen som rör kaminer, klicka här (Skara) för ytterligare information.

Om du behöver hjälp med kakelugnar i Skara fanns det totalt 3 olika företag som du kan kontakta. Om du inte kan hitta ett lämpligt företag för att installera eller köpa kakelugnar i Skara rekommenderar vi att du söker på annat håll i Västra Götaland län.