Kakelugn i Partille

Kakelugnar i Partille, här är några av de mest erfarna och pålitliga entreprenörerna i Partille som kan hjälpa dig att köpa, måla och installera en kakelugn i din fastighet, med eller utan glaslucka. Det finns 2 olika företag som kan hjälpa dig med kakelugnar i Partille. För att få det bästa erbjudandet och de bästa villkoren vid köp av en kakelugn i Partille rekommenderar vi att du kontaktar många kakelugnsföretag i Partille för att få offerter för köp och installation av kakelugnen.

Köpa kakelugn i Partille

Vår lista över företag som tillhandahåller och installerar kakelugnar i Partille syns nedan. Om du bor i Partille kan du kontakta en eller flera av dessa handlare för att få hjälp med kakelugnar.

Iserås Skorstensrenovering
Stadssoldatens v. 14
433 30 Partille


RMK Mur, Bygg & Kakel
Oluff Nilssons v. 20
433 36 Partille

Kostnad och pris på kakelugn i Partille

Kostnaden för att köpa en kakelugn och installera den i Partille kan variera avsevärt beroende på vilken typ av kakelugn du väljer och vilket företag du anlitar. Även om kakelugnar är vackra och ger stora estetiska kvaliteter bör du se till att få offerter på den kakelugn i Partille du föredrar och jämföra företag när du väl har bestämt dig för en.

Kakelugnsinformation och fakta om Partille

Vi har hittat minst ett företag som på något sätt sysslar med kakelugnar i Partille, och du kan läsa mer om platsen Partille nedan:

Beskrivning: Partille är centralort och en kommundel i Partille kommun. Partille ingår i tätorten Göteborg. I Partille ligger Partille kyrka och Partille herrgård. Här ligger även Partille station som invigdes 1856.

Area: 1 269 hektar
Befolkning: 29444, år 2010

Om du vill lära dig mer om Partille utanför de ämnen som rör kaminer, klicka här (Partille) för ytterligare information.

Om du behöver hjälp med kakelugnar i Partille fanns det totalt 2 olika företag som du kan kontakta. Om du inte kan hitta ett lämpligt företag för att installera eller köpa kakelugnar i Partille rekommenderar vi att du söker på annat håll i Västra Götaland län.