Kakelugn i Mölndal

Kakelugnar i Mölndal, här är några av de mest erfarna och pålitliga entreprenörerna i Mölndal som kan hjälpa dig att köpa, måla och installera en kakelugn i din fastighet, med eller utan glaslucka. Det finns 2 olika företag som kan hjälpa dig med kakelugnar i Mölndal. För att få det bästa erbjudandet och de bästa villkoren vid köp av en kakelugn i Mölndal rekommenderar vi att du kontaktar många kakelugnsföretag i Mölndal för att få offerter för köp och installation av kakelugnen.

Köpa kakelugn i Mölndal

Vår lista över företag som tillhandahåller och installerar kakelugnar i Mölndal syns nedan. Om du bor i Mölndal kan du kontakta en eller flera av dessa handlare för att få hjälp med kakelugnar.

Kamindrottningen
Strandg. 1
431 36 Mölndal


Pool & Kamin Drottningen AB
Aminog. 34
431 53 MÖLNDAL

Kostnad och pris på kakelugn i Mölndal

Kostnaden för att köpa en kakelugn och installera den i Mölndal kan variera avsevärt beroende på vilken typ av kakelugn du väljer och vilket företag du anlitar. Även om kakelugnar är vackra och ger stora estetiska kvaliteter bör du se till att få offerter på den kakelugn i Mölndal du föredrar och jämföra företag när du väl har bestämt dig för en.

Kakelugnsinformation och fakta om Mölndal

Vi har hittat minst ett företag som på något sätt sysslar med kakelugnar i Mölndal, och du kan läsa mer om platsen Mölndal nedan:

Beskrivning: Mölndal är centralort i Mölndals kommun, och en del av tätorten Göteborg. I Mölndal ligger travbanan Åbytravet, Mölndals sjukhus och 1700-talsanläggningen Gunnebo slott och Trädgårdar. På ett berg ligger Fässbergs kyrka. Mölndal har många fotbollsplaner bland annat Frejaplan, Åbys fotbollsplaner och Krokslättsvallen.

Area: 152,28 km2
Befolkning: 37233, år 2005

Om du vill lära dig mer om Mölndal utanför de ämnen som rör kaminer, klicka här (Mölndal) för ytterligare information.

Om du behöver hjälp med kakelugnar i Mölndal fanns det totalt 2 olika företag som du kan kontakta. Om du inte kan hitta ett lämpligt företag för att installera eller köpa kakelugnar i Mölndal rekommenderar vi att du söker på annat håll i Västra Götaland län.