Kakelugn i Lysekil

Kakelugnar i Lysekil, här är några av de mest erfarna och pålitliga entreprenörerna i Lysekil som kan hjälpa dig att köpa, måla och installera en kakelugn i din fastighet, med eller utan glaslucka. Det finns 1 olika företag som kan hjälpa dig med kakelugnar i Lysekil. För att få det bästa erbjudandet och de bästa villkoren vid köp av en kakelugn i Lysekil rekommenderar vi att du kontaktar många kakelugnsföretag i Lysekil för att få offerter för köp och installation av kakelugnen.

Köpa kakelugn i Lysekil

Vår lista över företag som tillhandahåller och installerar kakelugnar i Lysekil syns nedan. Om du bor i Lysekil kan du kontakta en eller flera av dessa handlare för att få hjälp med kakelugnar.

Carlbergs Skorstenstätning
Kontorsv. 12
453 41 Lysekil

Kostnad och pris på kakelugn i Lysekil

Kostnaden för att köpa en kakelugn och installera den i Lysekil kan variera avsevärt beroende på vilken typ av kakelugn du väljer och vilket företag du anlitar. Även om kakelugnar är vackra och ger stora estetiska kvaliteter bör du se till att få offerter på den kakelugn i Lysekil du föredrar och jämföra företag när du väl har bestämt dig för en.

Kakelugnsinformation och fakta om Lysekil

Vi har hittat minst ett företag som på något sätt sysslar med kakelugnar i Lysekil, och du kan läsa mer om platsen Lysekil nedan:

Beskrivning: Lysekil är en tätort i Bohuslän och centralort i Lysekils kommun i Västra Götalands län. Samhället ligger vid Gullmarsfjorden och är sedan mitten av 1800-talet en populär badort. Förutom den viktiga turismen omfattas näringslivet också av bland annat fiskindustri, marin forskning (havsfiskelabratorium) och petrokemisk industri i form av Preemraf

Area: 375,43 hektar
Befolkning: 7628, år 2010

Om du vill lära dig mer om Lysekil utanför de ämnen som rör kaminer, klicka här (Lysekil) för ytterligare information.

Om du behöver hjälp med kakelugnar i Lysekil fanns det totalt 1 olika företag som du kan kontakta. Om du inte kan hitta ett lämpligt företag för att installera eller köpa kakelugnar i Lysekil rekommenderar vi att du söker på annat håll i Västra Götaland län.