Kakelugn i Lindome

Kakelugnar i Lindome, här är några av de mest erfarna och pålitliga entreprenörerna i Lindome som kan hjälpa dig att köpa, måla och installera en kakelugn i din fastighet, med eller utan glaslucka. Det finns 1 olika företag som kan hjälpa dig med kakelugnar i Lindome. För att få det bästa erbjudandet och de bästa villkoren vid köp av en kakelugn i Lindome rekommenderar vi att du kontaktar många kakelugnsföretag i Lindome för att få offerter för köp och installation av kakelugnen.

Köpa kakelugn i Lindome

Vår lista över företag som tillhandahåller och installerar kakelugnar i Lindome syns nedan. Om du bor i Lindome kan du kontakta en eller flera av dessa handlare för att få hjälp med kakelugnar.

Gjutjärnskällaren Ågården
N. Hällesåkersv. 152
437 92 LINDOME

Kostnad och pris på kakelugn i Lindome

Kostnaden för att köpa en kakelugn och installera den i Lindome kan variera avsevärt beroende på vilken typ av kakelugn du väljer och vilket företag du anlitar. Även om kakelugnar är vackra och ger stora estetiska kvaliteter bör du se till att få offerter på den kakelugn i Lindome du föredrar och jämföra företag när du väl har bestämt dig för en.

Kakelugnsinformation och fakta om Lindome

Vi har hittat minst ett företag som på något sätt sysslar med kakelugnar i Lindome, och du kan läsa mer om platsen Lindome nedan:

Beskrivning: Lindome är en tätort i Mölndals kommun och kyrkbyn i Lindome socken belägen 15 km söder om Göteborg. Lindome är belägen vid motorvägen E6/E20 och Västkustbanan. Namnet Lindome kommer av Lyng (ljung) och efterleden av hem, (boplats, gård).

Area: 729,06 hektar
Befolkning: 11037, år 2010

Om du vill lära dig mer om Lindome utanför de ämnen som rör kaminer, klicka här (Lindome) för ytterligare information.

Om du behöver hjälp med kakelugnar i Lindome fanns det totalt 1 olika företag som du kan kontakta. Om du inte kan hitta ett lämpligt företag för att installera eller köpa kakelugnar i Lindome rekommenderar vi att du söker på annat håll i Västra Götaland län.