Kakelugn i Lidköping

Kakelugnar i Lidköping, här är några av de mest erfarna och pålitliga entreprenörerna i Lidköping som kan hjälpa dig att köpa, måla och installera en kakelugn i din fastighet, med eller utan glaslucka. Det finns 1 olika företag som kan hjälpa dig med kakelugnar i Lidköping. För att få det bästa erbjudandet och de bästa villkoren vid köp av en kakelugn i Lidköping rekommenderar vi att du kontaktar många kakelugnsföretag i Lidköping för att få offerter för köp och installation av kakelugnen.

Köpa kakelugn i Lidköping

Vår lista över företag som tillhandahåller och installerar kakelugnar i Lidköping syns nedan. Om du bor i Lidköping kan du kontakta en eller flera av dessa handlare för att få hjälp med kakelugnar.

Hovby Rör AB
Hovby Ängsbo 6
531 92 LIDKÖPING

Kostnad och pris på kakelugn i Lidköping

Kostnaden för att köpa en kakelugn och installera den i Lidköping kan variera avsevärt beroende på vilken typ av kakelugn du väljer och vilket företag du anlitar. Även om kakelugnar är vackra och ger stora estetiska kvaliteter bör du se till att få offerter på den kakelugn i Lidköping du föredrar och jämföra företag när du väl har bestämt dig för en.

Kakelugnsinformation och fakta om Lidköping

Vi har hittat minst ett företag som på något sätt sysslar med kakelugnar i Lidköping, och du kan läsa mer om platsen Lidköping nedan:

Beskrivning: Lidköping är en tätort i Västergötland och centralort i Lidköpings kommun, Västra Götalands län. Lidköping är Sveriges 45:e största tätort. Staden ligger söder om den sydöstra del av Vänern som kallas Kinneviken. Övriga sidor om staden är jordbruksbygd. Staden delas i två delar av ån Lidan.

Area: 1 552,14 hektar
Befolkning: 25644, år 2010

Om du vill lära dig mer om Lidköping utanför de ämnen som rör kaminer, klicka här (Lidköping) för ytterligare information.

Om du behöver hjälp med kakelugnar i Lidköping fanns det totalt 1 olika företag som du kan kontakta. Om du inte kan hitta ett lämpligt företag för att installera eller köpa kakelugnar i Lidköping rekommenderar vi att du söker på annat håll i Västra Götaland län.