Kakelugn i Kungshamn

Kakelugnar i Kungshamn, här är några av de mest erfarna och pålitliga entreprenörerna i Kungshamn som kan hjälpa dig att köpa, måla och installera en kakelugn i din fastighet, med eller utan glaslucka. Det finns 1 olika företag som kan hjälpa dig med kakelugnar i Kungshamn. För att få det bästa erbjudandet och de bästa villkoren vid köp av en kakelugn i Kungshamn rekommenderar vi att du kontaktar många kakelugnsföretag i Kungshamn för att få offerter för köp och installation av kakelugnen.

Köpa kakelugn i Kungshamn

Vår lista över företag som tillhandahåller och installerar kakelugnar i Kungshamn syns nedan. Om du bor i Kungshamn kan du kontakta en eller flera av dessa handlare för att få hjälp med kakelugnar.

Vilhelmssons Murtjänst, Bert
Varvsg. 17
456 32 Kungshamn

Kostnad och pris på kakelugn i Kungshamn

Kostnaden för att köpa en kakelugn och installera den i Kungshamn kan variera avsevärt beroende på vilken typ av kakelugn du väljer och vilket företag du anlitar. Även om kakelugnar är vackra och ger stora estetiska kvaliteter bör du se till att få offerter på den kakelugn i Kungshamn du föredrar och jämföra företag när du väl har bestämt dig för en.

Kakelugnsinformation och fakta om Kungshamn

Vi har hittat minst ett företag som på något sätt sysslar med kakelugnar i Kungshamn, och du kan läsa mer om platsen Kungshamn nedan:

Beskrivning: Kungshamn är en tätort i Bohuslän och centralort i Sotenäs kommun i Västra Götalands län. Orten består av delarna Gravarne, Bäckevik och Fisketången som tidigare var municipalsamhällen. Kungshamn är beläget på en halvö på västkusten strax norr om Lysekil. Smögenbron förbinder sedan år 1970 orten med Smögen.

Area: 208,37 hektar
Befolkning: 2814, år 2010

Om du vill lära dig mer om Kungshamn utanför de ämnen som rör kaminer, klicka här (Kungshamn) för ytterligare information.

Om du behöver hjälp med kakelugnar i Kungshamn fanns det totalt 1 olika företag som du kan kontakta. Om du inte kan hitta ett lämpligt företag för att installera eller köpa kakelugnar i Kungshamn rekommenderar vi att du söker på annat håll i Västra Götaland län.