Kakelugn i Kungälv

Kakelugnar i Kungälv, här är några av de mest erfarna och pålitliga entreprenörerna i Kungälv som kan hjälpa dig att köpa, måla och installera en kakelugn i din fastighet, med eller utan glaslucka. Det finns 2 olika företag som kan hjälpa dig med kakelugnar i Kungälv. För att få det bästa erbjudandet och de bästa villkoren vid köp av en kakelugn i Kungälv rekommenderar vi att du kontaktar många kakelugnsföretag i Kungälv för att få offerter för köp och installation av kakelugnen.

Köpa kakelugn i Kungälv

Vår lista över företag som tillhandahåller och installerar kakelugnar i Kungälv syns nedan. Om du bor i Kungälv kan du kontakta en eller flera av dessa handlare för att få hjälp med kakelugnar.

Kungälvs Mur- & Skorstensteknik AB
Svarvareg. 17 A
442 34 KUNGÄLV


Selmac
Solbräckeg. 29
442 45 KUNGÄLV

Kostnad och pris på kakelugn i Kungälv

Kostnaden för att köpa en kakelugn och installera den i Kungälv kan variera avsevärt beroende på vilken typ av kakelugn du väljer och vilket företag du anlitar. Även om kakelugnar är vackra och ger stora estetiska kvaliteter bör du se till att få offerter på den kakelugn i Kungälv du föredrar och jämföra företag när du väl har bestämt dig för en.

Kakelugnsinformation och fakta om Kungälv

Vi har hittat minst ett företag som på något sätt sysslar med kakelugnar i Kungälv, och du kan läsa mer om platsen Kungälv nedan:

Beskrivning: Kungälv är en tätort i södra Bohuslän, belägen ca 20 km norr om centrala Göteborg där Göta älv förgrenas i Nordre älv. Kungälv är centralort i Kungälvs kommun, Västra Götalands län. Staden passeras av motorvägen på E6, och har en station på Bohusbanan i Ytterby, 4 km väster om centrum.

Area: 1 152,33 hektar
Befolkning: 22768, år 2010

Om du vill lära dig mer om Kungälv utanför de ämnen som rör kaminer, klicka här (Kungälv) för ytterligare information.

Om du behöver hjälp med kakelugnar i Kungälv fanns det totalt 2 olika företag som du kan kontakta. Om du inte kan hitta ett lämpligt företag för att installera eller köpa kakelugnar i Kungälv rekommenderar vi att du söker på annat håll i Västra Götaland län.