Kakelugn i Kinna

Kakelugnar i Kinna, här är några av de mest erfarna och pålitliga entreprenörerna i Kinna som kan hjälpa dig att köpa, måla och installera en kakelugn i din fastighet, med eller utan glaslucka. Det finns 1 olika företag som kan hjälpa dig med kakelugnar i Kinna. För att få det bästa erbjudandet och de bästa villkoren vid köp av en kakelugn i Kinna rekommenderar vi att du kontaktar många kakelugnsföretag i Kinna för att få offerter för köp och installation av kakelugnen.

Köpa kakelugn i Kinna

Vår lista över företag som tillhandahåller och installerar kakelugnar i Kinna syns nedan. Om du bor i Kinna kan du kontakta en eller flera av dessa handlare för att få hjälp med kakelugnar.

Eldabutiken Värmehuset AB
Fritslav. 26 B
511 57 Kinna

Kostnad och pris på kakelugn i Kinna

Kostnaden för att köpa en kakelugn och installera den i Kinna kan variera avsevärt beroende på vilken typ av kakelugn du väljer och vilket företag du anlitar. Även om kakelugnar är vackra och ger stora estetiska kvaliteter bör du se till att få offerter på den kakelugn i Kinna du föredrar och jämföra företag när du väl har bestämt dig för en.

Kakelugnsinformation och fakta om Kinna

Vi har hittat minst ett företag som på något sätt sysslar med kakelugnar i Kinna, och du kan läsa mer om platsen Kinna nedan:

Beskrivning: Kinna är en tätort i Västergötland och centralort i Marks kommun, Västra Götalands län, belägen 29 kilometer söder om Borås. Den nuvarande tätorten har uppstått genom att det ursprungliga Kinna har växt ihop med tätorterna Skene och Örby.

Area: 1 423,97 hektar
Befolkning: 14776, år 2010

Om du vill lära dig mer om Kinna utanför de ämnen som rör kaminer, klicka här (Kinna) för ytterligare information.

Om du behöver hjälp med kakelugnar i Kinna fanns det totalt 1 olika företag som du kan kontakta. Om du inte kan hitta ett lämpligt företag för att installera eller köpa kakelugnar i Kinna rekommenderar vi att du söker på annat håll i Västra Götaland län.