Kakelugn i Kållered

Kakelugnar i Kållered, här är några av de mest erfarna och pålitliga entreprenörerna i Kållered som kan hjälpa dig att köpa, måla och installera en kakelugn i din fastighet, med eller utan glaslucka. Det finns 4 olika företag som kan hjälpa dig med kakelugnar i Kållered. För att få det bästa erbjudandet och de bästa villkoren vid köp av en kakelugn i Kållered rekommenderar vi att du kontaktar många kakelugnsföretag i Kållered för att få offerter för köp och installation av kakelugnen.

Köpa kakelugn i Kållered

Vår lista över företag som tillhandahåller och installerar kakelugnar i Kållered syns nedan. Om du bor i Kållered kan du kontakta en eller flera av dessa handlare för att få hjälp med kakelugnar.

Mölndals Konsult & Byggnads AB
Bangårdsv. 25
428 22 KÅLLERED


Skorstenspojkarna
Ekenleden 13 A
428 36 Kållered


Eldabutiken i Mölndal
Ekenleden 13 A
428 36 Kållered


Mölndals Konsult Och Byggnads AB
Sporredsv. 7
428 34 Kållered

Kostnad och pris på kakelugn i Kållered

Kostnaden för att köpa en kakelugn och installera den i Kållered kan variera avsevärt beroende på vilken typ av kakelugn du väljer och vilket företag du anlitar. Även om kakelugnar är vackra och ger stora estetiska kvaliteter bör du se till att få offerter på den kakelugn i Kållered du föredrar och jämföra företag när du väl har bestämt dig för en.

Kakelugnsinformation och fakta om Kållered

Vi har hittat minst ett företag som på något sätt sysslar med kakelugnar i Kållered, och du kan läsa mer om platsen Kållered nedan:

Beskrivning: Kållered är en tätort i Mölndals kommun och kyrkbyn i Kållereds socken belägen vid gränsen till Halland Orten var tidigare lantbruksbygd, men nu domineras västra Kållered av köpstad och stormarknader som K-Center, IKEA, och Coop Forum.

Area: 479,82 hektar
Befolkning: 7456, år 2010

Om du vill lära dig mer om Kållered utanför de ämnen som rör kaminer, klicka här (Kållered) för ytterligare information.

Om du behöver hjälp med kakelugnar i Kållered fanns det totalt 4 olika företag som du kan kontakta. Om du inte kan hitta ett lämpligt företag för att installera eller köpa kakelugnar i Kållered rekommenderar vi att du söker på annat håll i Västra Götaland län.