Kakelugn i Källby

Kakelugnar i Källby, här är några av de mest erfarna och pålitliga entreprenörerna i Källby som kan hjälpa dig att köpa, måla och installera en kakelugn i din fastighet, med eller utan glaslucka. Det finns 1 olika företag som kan hjälpa dig med kakelugnar i Källby. För att få det bästa erbjudandet och de bästa villkoren vid köp av en kakelugn i Källby rekommenderar vi att du kontaktar många kakelugnsföretag i Källby för att få offerter för köp och installation av kakelugnen.

Köpa kakelugn i Källby

Vår lista över företag som tillhandahåller och installerar kakelugnar i Källby syns nedan. Om du bor i Källby kan du kontakta en eller flera av dessa handlare för att få hjälp med kakelugnar.

JP Walther AB
Backav. 9
531 73 Källby

Kostnad och pris på kakelugn i Källby

Kostnaden för att köpa en kakelugn och installera den i Källby kan variera avsevärt beroende på vilken typ av kakelugn du väljer och vilket företag du anlitar. Även om kakelugnar är vackra och ger stora estetiska kvaliteter bör du se till att få offerter på den kakelugn i Källby du föredrar och jämföra företag när du väl har bestämt dig för en.

Kakelugnsinformation och fakta om Källby

Vi har hittat minst ett företag som på något sätt sysslar med kakelugnar i Källby, och du kan läsa mer om platsen Källby nedan:

Beskrivning: Källby är en tätort i Götene kommun belägen två kilometer väster om Källby kyrkby, kyrkbyn i Källby socken. Källby ligger även 12 km om Lidköping, 14 km om Götene, 144 km om Göteborg och 339 km (172 km på motorväg) om Stockholm. Samhället avgränsas av Vänern i väst och jordbruksbygd i övriga riktningar.

Area: 135,82 hektar
Befolkning: 1586, år 2010

Om du vill lära dig mer om Källby utanför de ämnen som rör kaminer, klicka här (Källby) för ytterligare information.

Om du behöver hjälp med kakelugnar i Källby fanns det totalt 1 olika företag som du kan kontakta. Om du inte kan hitta ett lämpligt företag för att installera eller köpa kakelugnar i Källby rekommenderar vi att du söker på annat håll i Västra Götaland län.