Kakelugn i Gullspång

Kakelugnar i Gullspång, här är några av de mest erfarna och pålitliga entreprenörerna i Gullspång som kan hjälpa dig att köpa, måla och installera en kakelugn i din fastighet, med eller utan glaslucka. Det finns 1 olika företag som kan hjälpa dig med kakelugnar i Gullspång. För att få det bästa erbjudandet och de bästa villkoren vid köp av en kakelugn i Gullspång rekommenderar vi att du kontaktar många kakelugnsföretag i Gullspång för att få offerter för köp och installation av kakelugnen.

Köpa kakelugn i Gullspång

Vår lista över företag som tillhandahåller och installerar kakelugnar i Gullspång syns nedan. Om du bor i Gullspång kan du kontakta en eller flera av dessa handlare för att få hjälp med kakelugnar.

Perssons Rör AB, Bröderna
Gullstensg. 27
547 31 Gullspång

Kostnad och pris på kakelugn i Gullspång

Kostnaden för att köpa en kakelugn och installera den i Gullspång kan variera avsevärt beroende på vilken typ av kakelugn du väljer och vilket företag du anlitar. Även om kakelugnar är vackra och ger stora estetiska kvaliteter bör du se till att få offerter på den kakelugn i Gullspång du föredrar och jämföra företag när du väl har bestämt dig för en.

Kakelugnsinformation och fakta om Gullspång

Vi har hittat minst ett företag som på något sätt sysslar med kakelugnar i Gullspång, och du kan läsa mer om platsen Gullspång nedan:

Beskrivning: Gullspång är en tätort i Gullspångs kommun i Västra Götalands län och kommunens näst största efter Hova. Genom samhället rinner Gullspångsälven som utgör gräns mellan landskapen Västergötland och Värmland. Större delen av tätorten ligger söder om älven, i Västergötland.

Area: 173,94 hektar
Befolkning: 1167, år 2010

Om du vill lära dig mer om Gullspång utanför de ämnen som rör kaminer, klicka här (Gullspång) för ytterligare information.

Om du behöver hjälp med kakelugnar i Gullspång fanns det totalt 1 olika företag som du kan kontakta. Om du inte kan hitta ett lämpligt företag för att installera eller köpa kakelugnar i Gullspång rekommenderar vi att du söker på annat håll i Västra Götaland län.