Kakelugn i Göteborg

Kakelugnar i Göteborg, här är några av de mest erfarna och pålitliga entreprenörerna i Göteborg som kan hjälpa dig att köpa, måla och installera en kakelugn i din fastighet, med eller utan glaslucka. Det finns 8 olika företag som kan hjälpa dig med kakelugnar i Göteborg. För att få det bästa erbjudandet och de bästa villkoren vid köp av en kakelugn i Göteborg rekommenderar vi att du kontaktar många kakelugnsföretag i Göteborg för att få offerter för köp och installation av kakelugnen.

Köpa kakelugn i Göteborg

Vår lista över företag som tillhandahåller och installerar kakelugnar i Göteborg syns nedan. Om du bor i Göteborg kan du kontakta en eller flera av dessa handlare för att få hjälp med kakelugnar.

E. Henrikssons Eftr. AB
Andréeg. 13
413 27 Göteborg


Gothia Kakelugnar
Oskarsg. 8
414 63 GÖTEBORG


Göteborgs Skorstensservice AB
Doktor Forselius Backe 62
413 26 GÖTEBORG


Olivegren & Sundberg Byggnads AB
Fågelfängareg. 18
414 75 Göteborg


Eldabutiken Göteborg
Marieholmsg. 1
415 02 GÖTEBORG


EUREKA / Eldstad Väst AB
Sockerbruket 33
414 51 Göteborg


Henrikson Eftr. AB, E
Oskarsg. 8
414 63 GÖTEBORG


Skorstensfolket Göteborg Arne Samuelsson AB
Måns Torbjörnsv. 13
417 29 Göteborg

Kostnad och pris på kakelugn i Göteborg

Kostnaden för att köpa en kakelugn och installera den i Göteborg kan variera avsevärt beroende på vilken typ av kakelugn du väljer och vilket företag du anlitar. Även om kakelugnar är vackra och ger stora estetiska kvaliteter bör du se till att få offerter på den kakelugn i Göteborg du föredrar och jämföra företag när du väl har bestämt dig för en.

Kakelugnsinformation och fakta om Göteborg

Vi har hittat minst ett företag som på något sätt sysslar med kakelugnar i Göteborg, och du kan läsa mer om platsen Göteborg nedan:

Beskrivning: Göteborg är Sveriges näst största tätort, efter Stockholm, och Nordens femte största. Staden Göteborg anlades på initiativ av kung Gustav II Adolf och fick sina stadsprivilegier 1621.

Area: 203,67 km2
Befolkning: 549839, år 2010

Om du vill lära dig mer om Göteborg utanför de ämnen som rör kaminer, klicka här (Göteborg) för ytterligare information.

Om du behöver hjälp med kakelugnar i Göteborg fanns det totalt 8 olika företag som du kan kontakta. Om du inte kan hitta ett lämpligt företag för att installera eller köpa kakelugnar i Göteborg rekommenderar vi att du söker på annat håll i Västra Götaland län.