Kakelugn i Borås

Kakelugnar i Borås, här är några av de mest erfarna och pålitliga entreprenörerna i Borås som kan hjälpa dig att köpa, måla och installera en kakelugn i din fastighet, med eller utan glaslucka. Det finns 5 olika företag som kan hjälpa dig med kakelugnar i Borås. För att få det bästa erbjudandet och de bästa villkoren vid köp av en kakelugn i Borås rekommenderar vi att du kontaktar många kakelugnsföretag i Borås för att få offerter för köp och installation av kakelugnen.

Köpa kakelugn i Borås

Vår lista över företag som tillhandahåller och installerar kakelugnar i Borås syns nedan. Om du bor i Borås kan du kontakta en eller flera av dessa handlare för att få hjälp med kakelugnar.

Borås Brasvärme
Skaraborgsv. 80
506 30 Borås


Borås Kamincenter
Ryssnäsg. 18
504 64 BORÅS


M W T Mureri
Backadalsg. 12
504 52 Borås


Holgers Stugmaterial AB
Ruered 10
504 95 BORÅS


Caminaecotec Sweden AB
Landalag. 1
504 68 BORÅS

Kostnad och pris på kakelugn i Borås

Kostnaden för att köpa en kakelugn och installera den i Borås kan variera avsevärt beroende på vilken typ av kakelugn du väljer och vilket företag du anlitar. Även om kakelugnar är vackra och ger stora estetiska kvaliteter bör du se till att få offerter på den kakelugn i Borås du föredrar och jämföra företag när du väl har bestämt dig för en.

Kakelugnsinformation och fakta om Borås

Vi har hittat minst ett företag som på något sätt sysslar med kakelugnar i Borås, och du kan läsa mer om platsen Borås nedan:

Beskrivning: Borås är en tätort i Västergötland och centralort i Borås kommun, Västra Götalands län. Borås är Sveriges 14:e största tätort med 66 273 (2010) av kommunens 108 741 invånare (2015). En staty av stadens grundare, Gustav II Adolf, står på Stora Torget. Staden är centrum i Sjuhäradsbygden.

Area: 3 139,65 hektar
Befolkning: 66273, år 2010

Om du vill lära dig mer om Borås utanför de ämnen som rör kaminer, klicka här (Borås) för ytterligare information.

Om du behöver hjälp med kakelugnar i Borås fanns det totalt 5 olika företag som du kan kontakta. Om du inte kan hitta ett lämpligt företag för att installera eller köpa kakelugnar i Borås rekommenderar vi att du söker på annat håll i Västra Götaland län.