Kakelugn i Billdal

Kakelugnar i Billdal, här är några av de mest erfarna och pålitliga entreprenörerna i Billdal som kan hjälpa dig att köpa, måla och installera en kakelugn i din fastighet, med eller utan glaslucka. Det finns 2 olika företag som kan hjälpa dig med kakelugnar i Billdal. För att få det bästa erbjudandet och de bästa villkoren vid köp av en kakelugn i Billdal rekommenderar vi att du kontaktar många kakelugnsföretag i Billdal för att få offerter för köp och installation av kakelugnen.

Köpa kakelugn i Billdal

Vår lista över företag som tillhandahåller och installerar kakelugnar i Billdal syns nedan. Om du bor i Billdal kan du kontakta en eller flera av dessa handlare för att få hjälp med kakelugnar.

Larsens Skorstensfolket AB
Kungsporten 4 B
427 50 Billdal


Larsens Skorstensfolket AB
Kungsporten 3 C
427 50 Billdal

Kostnad och pris på kakelugn i Billdal

Kostnaden för att köpa en kakelugn och installera den i Billdal kan variera avsevärt beroende på vilken typ av kakelugn du väljer och vilket företag du anlitar. Även om kakelugnar är vackra och ger stora estetiska kvaliteter bör du se till att få offerter på den kakelugn i Billdal du föredrar och jämföra företag när du väl har bestämt dig för en.

Kakelugnsinformation och fakta om Billdal

Vi har hittat minst ett företag som på något sätt sysslar med kakelugnar i Billdal, och du kan läsa mer om platsen Billdal nedan:

Beskrivning: Billdal är en läns- och kommungränsöverskridande tätort i Kungsbacka kommun i Hallands län och Göteborgs kommun i Västra Götalands län. Billdals tätort omfattar områdena Billdal i Göteborgs kommun och Kullavik i Kungsbacka kommun. Kullavik är en egen postort.

Area: 1 013,85 hektar
Befolkning: 10289, år 2010

Om du vill lära dig mer om Billdal utanför de ämnen som rör kaminer, klicka här (Billdal) för ytterligare information.

Om du behöver hjälp med kakelugnar i Billdal fanns det totalt 2 olika företag som du kan kontakta. Om du inte kan hitta ett lämpligt företag för att installera eller köpa kakelugnar i Billdal rekommenderar vi att du söker på annat håll i Västra Götaland län.