Kakelugn i Älvängen

Kakelugnar i Älvängen, här är några av de mest erfarna och pålitliga entreprenörerna i Älvängen som kan hjälpa dig att köpa, måla och installera en kakelugn i din fastighet, med eller utan glaslucka. Det finns 1 olika företag som kan hjälpa dig med kakelugnar i Älvängen. För att få det bästa erbjudandet och de bästa villkoren vid köp av en kakelugn i Älvängen rekommenderar vi att du kontaktar många kakelugnsföretag i Älvängen för att få offerter för köp och installation av kakelugnen.

Köpa kakelugn i Älvängen

Vår lista över företag som tillhandahåller och installerar kakelugnar i Älvängen syns nedan. Om du bor i Älvängen kan du kontakta en eller flera av dessa handlare för att få hjälp med kakelugnar.

JOBAB
Göteborgsv. 74
446 32 ÄLVÄNGEN

Kostnad och pris på kakelugn i Älvängen

Kostnaden för att köpa en kakelugn och installera den i Älvängen kan variera avsevärt beroende på vilken typ av kakelugn du väljer och vilket företag du anlitar. Även om kakelugnar är vackra och ger stora estetiska kvaliteter bör du se till att få offerter på den kakelugn i Älvängen du föredrar och jämföra företag när du väl har bestämt dig för en.

Kakelugnsinformation och fakta om Älvängen

Vi har hittat minst ett företag som på något sätt sysslar med kakelugnar i Älvängen, och du kan läsa mer om platsen Älvängen nedan:

Beskrivning: Älvängen är en tätort i Ale kommun i Västra Götalands län. Samhället ligger drygt 3 mil nordost om Göteborg, öster om Göta älv och invid motorvägen E45 och den järnväg som tidigare kallades Bergslagsbanan, men som nu heter Norge/Vänerbanan.

Area: 296,20 hektar
Befolkning: 4196, år 2010

Om du vill lära dig mer om Älvängen utanför de ämnen som rör kaminer, klicka här (Älvängen) för ytterligare information.

Om du behöver hjälp med kakelugnar i Älvängen fanns det totalt 1 olika företag som du kan kontakta. Om du inte kan hitta ett lämpligt företag för att installera eller köpa kakelugnar i Älvängen rekommenderar vi att du söker på annat håll i Västra Götaland län.