Kakelugn i Alingsås

Kakelugnar i Alingsås, här är några av de mest erfarna och pålitliga entreprenörerna i Alingsås som kan hjälpa dig att köpa, måla och installera en kakelugn i din fastighet, med eller utan glaslucka. Det finns 3 olika företag som kan hjälpa dig med kakelugnar i Alingsås. För att få det bästa erbjudandet och de bästa villkoren vid köp av en kakelugn i Alingsås rekommenderar vi att du kontaktar många kakelugnsföretag i Alingsås för att få offerter för köp och installation av kakelugnen.

Köpa kakelugn i Alingsås

Vår lista över företag som tillhandahåller och installerar kakelugnar i Alingsås syns nedan. Om du bor i Alingsås kan du kontakta en eller flera av dessa handlare för att få hjälp med kakelugnar.

Luft & Skorstensteknik AB
Norrlandsg. 5
441 57 Alingsås


Keddy AB
Malmg. 10
441 39 Alingsås


Fiskbäcks Skorsten och Kakelugns Renovering AB
Norrlandsg. 7
441 57 Alingsås

Kostnad och pris på kakelugn i Alingsås

Kostnaden för att köpa en kakelugn och installera den i Alingsås kan variera avsevärt beroende på vilken typ av kakelugn du väljer och vilket företag du anlitar. Även om kakelugnar är vackra och ger stora estetiska kvaliteter bör du se till att få offerter på den kakelugn i Alingsås du föredrar och jämföra företag när du väl har bestämt dig för en.

Kakelugnsinformation och fakta om Alingsås

Vi har hittat minst ett företag som på något sätt sysslar med kakelugnar i Alingsås, och du kan läsa mer om platsen Alingsås nedan:

Beskrivning: Alingsås är en tätort i Västergötland i Västra Götalands län. Orten ligger vid sjöarna Mjörn och Gerdsken och genomskärs av Säveån och Gerdska ström (Lillån) och (Färgen) som ligger vid Hjälmared. Alingsås genomkorsas av E20, väg 180 och västra stambanan.

Area: 1 235,23 hektar
Befolkning: 24482, år 2010

Om du vill lära dig mer om Alingsås utanför de ämnen som rör kaminer, klicka här (Alingsås) för ytterligare information.

Om du behöver hjälp med kakelugnar i Alingsås fanns det totalt 3 olika företag som du kan kontakta. Om du inte kan hitta ett lämpligt företag för att installera eller köpa kakelugnar i Alingsås rekommenderar vi att du söker på annat håll i Västra Götaland län.