Kakelugn i Västerås

Kakelugnar i Västerås, här är några av de mest erfarna och pålitliga entreprenörerna i Västerås som kan hjälpa dig att köpa, måla och installera en kakelugn i din fastighet, med eller utan glaslucka. Det finns 9 olika företag som kan hjälpa dig med kakelugnar i Västerås. För att få det bästa erbjudandet och de bästa villkoren vid köp av en kakelugn i Västerås rekommenderar vi att du kontaktar många kakelugnsföretag i Västerås för att få offerter för köp och installation av kakelugnen.

Köpa kakelugn i Västerås

Vår lista över företag som tillhandahåller och installerar kakelugnar i Västerås syns nedan. Om du bor i Västerås kan du kontakta en eller flera av dessa handlare för att få hjälp med kakelugnar.

Kaminhuset Eldabutiken
Signalistg. 13
721 31 Västerås


Murare Robert Andersson
Hedensberg
725 95 Västerås


Köpsells Murnings AB
Lindarg. 1
724 66 VÄSTERÅS


Josephsons Kakelugnsmakeri
Gästgivarv. 13
724 60 VÄSTERÅS


Murarbyrån i Västerås AB
Näckrosv. 15
722 46 VÄSTERÅS


Skorstenstätaren & Kaminbutiken i Västerås AB
Tunbytorpsg. 8
721 37 Västerås


Kaminhuset Västmanland Fastigheter AB
Signalistg. 13
721 31 Västerås


Josephsons Kakelugnsmakeri
Brödkorgsv. 12
724 76 Västerås


Josephsons Kakelugnsmakeri AB
Brottberga Gård 1
724 82 VÄSTERÅS

Kostnad och pris på kakelugn i Västerås

Kostnaden för att köpa en kakelugn och installera den i Västerås kan variera avsevärt beroende på vilken typ av kakelugn du väljer och vilket företag du anlitar. Även om kakelugnar är vackra och ger stora estetiska kvaliteter bör du se till att få offerter på den kakelugn i Västerås du föredrar och jämföra företag när du väl har bestämt dig för en.

Kakelugnsinformation och fakta om Västerås

Vi har hittat minst ett företag som på något sätt sysslar med kakelugnar i Västerås, och du kan läsa mer om platsen Västerås nedan:

Beskrivning: Västerås är en tätort i Västmanland samt centralort för Västerås kommun, residensstad för Västmanlands län och stiftsstad för Västerås stift. Västerås är Sveriges femte största tätort (2010). Staden ligger vid Mälarens norra strand cirka 10 mil västnordväst om Stockholm.

Area: 52,9 km2
Befolkning: 110877, år 2010

Om du vill lära dig mer om Västerås utanför de ämnen som rör kaminer, klicka här (Västerås) för ytterligare information.

Om du behöver hjälp med kakelugnar i Västerås fanns det totalt 9 olika företag som du kan kontakta. Om du inte kan hitta ett lämpligt företag för att installera eller köpa kakelugnar i Västerås rekommenderar vi att du söker på annat håll i Västmanland län.