Kakelugn i Riddarhyttan

Kakelugnar i Riddarhyttan, här är några av de mest erfarna och pålitliga entreprenörerna i Riddarhyttan som kan hjälpa dig att köpa, måla och installera en kakelugn i din fastighet, med eller utan glaslucka. Det finns 1 olika företag som kan hjälpa dig med kakelugnar i Riddarhyttan. För att få det bästa erbjudandet och de bästa villkoren vid köp av en kakelugn i Riddarhyttan rekommenderar vi att du kontaktar många kakelugnsföretag i Riddarhyttan för att få offerter för köp och installation av kakelugnen.

Köpa kakelugn i Riddarhyttan

Vår lista över företag som tillhandahåller och installerar kakelugnar i Riddarhyttan syns nedan. Om du bor i Riddarhyttan kan du kontakta en eller flera av dessa handlare för att få hjälp med kakelugnar.

Eskilstuna & Bergslagens Kakelugnsmakeri
Smedstigen 16
730 91 Riddarhyttan

Kostnad och pris på kakelugn i Riddarhyttan

Kostnaden för att köpa en kakelugn och installera den i Riddarhyttan kan variera avsevärt beroende på vilken typ av kakelugn du väljer och vilket företag du anlitar. Även om kakelugnar är vackra och ger stora estetiska kvaliteter bör du se till att få offerter på den kakelugn i Riddarhyttan du föredrar och jämföra företag när du väl har bestämt dig för en.

Kakelugnsinformation och fakta om Riddarhyttan

Vi har hittat minst ett företag som på något sätt sysslar med kakelugnar i Riddarhyttan, och du kan läsa mer om platsen Riddarhyttan nedan:

Beskrivning: Riddarhyttan är en tätort i Skinnskattebergs kommun i nordvästra hörnet av Västmanlands län i Västmanland. Orten är belägen vid riksväg 68, och är en utpräglad bruksort. Man har en mycket lång tradition inom bergsbruk. Efter att den sista gruvan lades ned år 1979 är orten numera främst bostads- och serviceort.

Area: 156,14 hektar
Befolkning: 431, år 2010

Om du vill lära dig mer om Riddarhyttan utanför de ämnen som rör kaminer, klicka här (Riddarhyttan) för ytterligare information.

Om du behöver hjälp med kakelugnar i Riddarhyttan fanns det totalt 1 olika företag som du kan kontakta. Om du inte kan hitta ett lämpligt företag för att installera eller köpa kakelugnar i Riddarhyttan rekommenderar vi att du söker på annat håll i Västmanland län.