Kakelugn i Köping

Kakelugnar i Köping, här är några av de mest erfarna och pålitliga entreprenörerna i Köping som kan hjälpa dig att köpa, måla och installera en kakelugn i din fastighet, med eller utan glaslucka. Det finns 1 olika företag som kan hjälpa dig med kakelugnar i Köping. För att få det bästa erbjudandet och de bästa villkoren vid köp av en kakelugn i Köping rekommenderar vi att du kontaktar många kakelugnsföretag i Köping för att få offerter för köp och installation av kakelugnen.

Köpa kakelugn i Köping

Vår lista över företag som tillhandahåller och installerar kakelugnar i Köping syns nedan. Om du bor i Köping kan du kontakta en eller flera av dessa handlare för att få hjälp med kakelugnar.

Wallins Bygg Eldabutiken
Sjötullsv. 7
731 36 Köping

Kostnad och pris på kakelugn i Köping

Kostnaden för att köpa en kakelugn och installera den i Köping kan variera avsevärt beroende på vilken typ av kakelugn du väljer och vilket företag du anlitar. Även om kakelugnar är vackra och ger stora estetiska kvaliteter bör du se till att få offerter på den kakelugn i Köping du föredrar och jämföra företag när du väl har bestämt dig för en.

Kakelugnsinformation och fakta om Köping

Vi har hittat minst ett företag som på något sätt sysslar med kakelugnar i Köping, och du kan läsa mer om platsen Köping nedan:

Beskrivning: Köping är en tätort i Västmanland och centralort i Köpings kommun i Västmanlands län. Orten är belägen vid västra Mälaren. Köping har en insjöhamn. Köping har Sveriges näst största insjöhamn och är ett regionalt centrum. Det finns också en betydande tillverkningsindustri då både Volvo, Sandvik AB och Yara är företag i Köping.

Area: 11,86 km2
Befolkning: 17743, år 2010

Om du vill lära dig mer om Köping utanför de ämnen som rör kaminer, klicka här (Köping) för ytterligare information.

Om du behöver hjälp med kakelugnar i Köping fanns det totalt 1 olika företag som du kan kontakta. Om du inte kan hitta ett lämpligt företag för att installera eller köpa kakelugnar i Köping rekommenderar vi att du söker på annat håll i Västmanland län.