Kakelugn i Fagersta

Kakelugnar i Fagersta, här är några av de mest erfarna och pålitliga entreprenörerna i Fagersta som kan hjälpa dig att köpa, måla och installera en kakelugn i din fastighet, med eller utan glaslucka. Det finns 2 olika företag som kan hjälpa dig med kakelugnar i Fagersta. För att få det bästa erbjudandet och de bästa villkoren vid köp av en kakelugn i Fagersta rekommenderar vi att du kontaktar många kakelugnsföretag i Fagersta för att få offerter för köp och installation av kakelugnen.

Köpa kakelugn i Fagersta

Vår lista över företag som tillhandahåller och installerar kakelugnar i Fagersta syns nedan. Om du bor i Fagersta kan du kontakta en eller flera av dessa handlare för att få hjälp med kakelugnar.

Kakelugnsmagasinet AB
von Rosens v. 12
737 40 Fagersta


Rm Center AB
Järnvägsg. 9
737 32 FAGERSTA

Kostnad och pris på kakelugn i Fagersta

Kostnaden för att köpa en kakelugn och installera den i Fagersta kan variera avsevärt beroende på vilken typ av kakelugn du väljer och vilket företag du anlitar. Även om kakelugnar är vackra och ger stora estetiska kvaliteter bör du se till att få offerter på den kakelugn i Fagersta du föredrar och jämföra företag när du väl har bestämt dig för en.

Kakelugnsinformation och fakta om Fagersta

Vi har hittat minst ett företag som på något sätt sysslar med kakelugnar i Fagersta, och du kan läsa mer om platsen Fagersta nedan:

Beskrivning: Fagersta är en tätort i Västmanland och centralort i Fagersta kommun, Västmanlands län. Fagersta ligger cirka 70 km nordväst om Västerås. Orten ligger vid riksvägarna 66 och 68. Vid järnvägsstationen Fagersta C i stadsdelen Västanfors sammanstrålar järnvägslinjerna Ludvika–Västerås och Avesta Krylbo–Örebro.

Area: 9,47 km2
Befolkning: 11130, år 2010

Om du vill lära dig mer om Fagersta utanför de ämnen som rör kaminer, klicka här (Fagersta) för ytterligare information.

Om du behöver hjälp med kakelugnar i Fagersta fanns det totalt 2 olika företag som du kan kontakta. Om du inte kan hitta ett lämpligt företag för att installera eller köpa kakelugnar i Fagersta rekommenderar vi att du söker på annat håll i Västmanland län.