Kakelugn i Sundsvall

Kakelugnar i Sundsvall, här är några av de mest erfarna och pålitliga entreprenörerna i Sundsvall som kan hjälpa dig att köpa, måla och installera en kakelugn i din fastighet, med eller utan glaslucka. Det finns 2 olika företag som kan hjälpa dig med kakelugnar i Sundsvall. För att få det bästa erbjudandet och de bästa villkoren vid köp av en kakelugn i Sundsvall rekommenderar vi att du kontaktar många kakelugnsföretag i Sundsvall för att få offerter för köp och installation av kakelugnen.

Köpa kakelugn i Sundsvall

Vår lista över företag som tillhandahåller och installerar kakelugnar i Sundsvall syns nedan. Om du bor i Sundsvall kan du kontakta en eller flera av dessa handlare för att få hjälp med kakelugnar.

Hanssons Vedspisar Bygg & Design
Bergsg. 72
852 36 Sundsvall


GF-Produkter
Hårdvallsg. 14
853 53 Sundsvall

Kostnad och pris på kakelugn i Sundsvall

Kostnaden för att köpa en kakelugn och installera den i Sundsvall kan variera avsevärt beroende på vilken typ av kakelugn du väljer och vilket företag du anlitar. Även om kakelugnar är vackra och ger stora estetiska kvaliteter bör du se till att få offerter på den kakelugn i Sundsvall du föredrar och jämföra företag när du väl har bestämt dig för en.

Kakelugnsinformation och fakta om Sundsvall

Vi har hittat minst ett företag som på något sätt sysslar med kakelugnar i Sundsvall, och du kan läsa mer om platsen Sundsvall nedan:

Beskrivning: Sundsvall är en tätort som är centralort i Sundsvalls kommun och Västernorrlands län, och utgör Medelpads enda stad. Orten är invånarmässigt Sveriges 21:a och Norrlands tredje största tätort. Näringslivet har historiskt dominerats av skogsindustrin och SCA Graphics Sundsvall AB är fortfarande den största privata arbetsgivaren i kommunen.

Area: 2 746,20 hektar
Befolkning: 50712, år 2010

Om du vill lära dig mer om Sundsvall utanför de ämnen som rör kaminer, klicka här (Sundsvall) för ytterligare information.

Om du behöver hjälp med kakelugnar i Sundsvall fanns det totalt 2 olika företag som du kan kontakta. Om du inte kan hitta ett lämpligt företag för att installera eller köpa kakelugnar i Sundsvall rekommenderar vi att du söker på annat håll i Västernorrland län.