Kakelugn i Matfors

Kakelugnar i Matfors, här är några av de mest erfarna och pålitliga entreprenörerna i Matfors som kan hjälpa dig att köpa, måla och installera en kakelugn i din fastighet, med eller utan glaslucka. Det finns 1 olika företag som kan hjälpa dig med kakelugnar i Matfors. För att få det bästa erbjudandet och de bästa villkoren vid köp av en kakelugn i Matfors rekommenderar vi att du kontaktar många kakelugnsföretag i Matfors för att få offerter för köp och installation av kakelugnen.

Köpa kakelugn i Matfors

Vår lista över företag som tillhandahåller och installerar kakelugnar i Matfors syns nedan. Om du bor i Matfors kan du kontakta en eller flera av dessa handlare för att få hjälp med kakelugnar.

Essviks Kakelugnsmakeri
Rude 213
864 91 Matfors

Kostnad och pris på kakelugn i Matfors

Kostnaden för att köpa en kakelugn och installera den i Matfors kan variera avsevärt beroende på vilken typ av kakelugn du väljer och vilket företag du anlitar. Även om kakelugnar är vackra och ger stora estetiska kvaliteter bör du se till att få offerter på den kakelugn i Matfors du föredrar och jämföra företag när du väl har bestämt dig för en.

Kakelugnsinformation och fakta om Matfors

Vi har hittat minst ett företag som på något sätt sysslar med kakelugnar i Matfors, och du kan läsa mer om platsen Matfors nedan:

Beskrivning: Matfors är en tätort i Sundsvalls kommun i Medelpad. Orten är belägen cirka 15 km väster om Sundsvall och ligger alldeles söder om tätorten Vattjom med Europaväg 14 (E 14) däremellan. Matfors har företag som sysslar med bland annat medicinsk-teknisk produktion. Vidare finns småföretag med service och verkstadsinriktning.

Area: 324,72 hektar
Befolkning: 3201, år 2010

Om du vill lära dig mer om Matfors utanför de ämnen som rör kaminer, klicka här (Matfors) för ytterligare information.

Om du behöver hjälp med kakelugnar i Matfors fanns det totalt 1 olika företag som du kan kontakta. Om du inte kan hitta ett lämpligt företag för att installera eller köpa kakelugnar i Matfors rekommenderar vi att du söker på annat håll i Västernorrland län.