Kakelugn i Härnösand

Kakelugnar i Härnösand, här är några av de mest erfarna och pålitliga entreprenörerna i Härnösand som kan hjälpa dig att köpa, måla och installera en kakelugn i din fastighet, med eller utan glaslucka. Det finns 3 olika företag som kan hjälpa dig med kakelugnar i Härnösand. För att få det bästa erbjudandet och de bästa villkoren vid köp av en kakelugn i Härnösand rekommenderar vi att du kontaktar många kakelugnsföretag i Härnösand för att få offerter för köp och installation av kakelugnen.

Köpa kakelugn i Härnösand

Vår lista över företag som tillhandahåller och installerar kakelugnar i Härnösand syns nedan. Om du bor i Härnösand kan du kontakta en eller flera av dessa handlare för att få hjälp med kakelugnar.

Bondsjö Trä & Plåt AB
Smedjev. 4
871 54 HÄRNÖSAND


Spishuset
Fröland 237
871 91 Härnösand


Malms Kakelugnsmontage
Johan Nybergs v. 14
871 33 Härnösand

Kostnad och pris på kakelugn i Härnösand

Kostnaden för att köpa en kakelugn och installera den i Härnösand kan variera avsevärt beroende på vilken typ av kakelugn du väljer och vilket företag du anlitar. Även om kakelugnar är vackra och ger stora estetiska kvaliteter bör du se till att få offerter på den kakelugn i Härnösand du föredrar och jämföra företag när du väl har bestämt dig för en.

Kakelugnsinformation och fakta om Härnösand

Vi har hittat minst ett företag som på något sätt sysslar med kakelugnar i Härnösand, och du kan läsa mer om platsen Härnösand nedan:

Beskrivning: Härnösand är en tätort i Ångermanland samt centralort i Härnösands kommun, residensstad för Västernorrlands län och stiftsstad i Härnösands stift. Härnösand grundades 1585 av Johan III.

Area: 1 089,42 hektar
Befolkning: 17556, år 2010

Om du vill lära dig mer om Härnösand utanför de ämnen som rör kaminer, klicka här (Härnösand) för ytterligare information.

Om du behöver hjälp med kakelugnar i Härnösand fanns det totalt 3 olika företag som du kan kontakta. Om du inte kan hitta ett lämpligt företag för att installera eller köpa kakelugnar i Härnösand rekommenderar vi att du söker på annat håll i Västernorrland län.