Kakelugn i Erikslund

Kakelugnar i Erikslund, här är några av de mest erfarna och pålitliga entreprenörerna i Erikslund som kan hjälpa dig att köpa, måla och installera en kakelugn i din fastighet, med eller utan glaslucka. Det finns 1 olika företag som kan hjälpa dig med kakelugnar i Erikslund. För att få det bästa erbjudandet och de bästa villkoren vid köp av en kakelugn i Erikslund rekommenderar vi att du kontaktar många kakelugnsföretag i Erikslund för att få offerter för köp och installation av kakelugnen.

Köpa kakelugn i Erikslund

Vår lista över företag som tillhandahåller och installerar kakelugnar i Erikslund syns nedan. Om du bor i Erikslund kan du kontakta en eller flera av dessa handlare för att få hjälp med kakelugnar.

Borgsjöbyns Brasvärme
Borgsjöbyn 125
841 97 Erikslund

Kostnad och pris på kakelugn i Erikslund

Kostnaden för att köpa en kakelugn och installera den i Erikslund kan variera avsevärt beroende på vilken typ av kakelugn du väljer och vilket företag du anlitar. Även om kakelugnar är vackra och ger stora estetiska kvaliteter bör du se till att få offerter på den kakelugn i Erikslund du föredrar och jämföra företag när du väl har bestämt dig för en.

Kakelugnsinformation och fakta om Erikslund

Vi har hittat minst ett företag som på något sätt sysslar med kakelugnar i Erikslund, och du kan läsa mer om platsen Erikslund nedan:

Beskrivning: Erikslund är en småort i Borgsjö socken i Ånge kommun. Den ligger vid Borgsjön cirka 15 km öster om Ånge.

Area: 44 hektar
Befolkning: 105, år 2010

Om du vill lära dig mer om Erikslund utanför de ämnen som rör kaminer, klicka här (Erikslund) för ytterligare information.

Om du behöver hjälp med kakelugnar i Erikslund fanns det totalt 1 olika företag som du kan kontakta. Om du inte kan hitta ett lämpligt företag för att installera eller köpa kakelugnar i Erikslund rekommenderar vi att du söker på annat håll i Västernorrland län.