Kakelugn i Bergeforsen

Kakelugnar i Bergeforsen, här är några av de mest erfarna och pålitliga entreprenörerna i Bergeforsen som kan hjälpa dig att köpa, måla och installera en kakelugn i din fastighet, med eller utan glaslucka. Det finns 1 olika företag som kan hjälpa dig med kakelugnar i Bergeforsen. För att få det bästa erbjudandet och de bästa villkoren vid köp av en kakelugn i Bergeforsen rekommenderar vi att du kontaktar många kakelugnsföretag i Bergeforsen för att få offerter för köp och installation av kakelugnen.

Köpa kakelugn i Bergeforsen

Vår lista över företag som tillhandahåller och installerar kakelugnar i Bergeforsen syns nedan. Om du bor i Bergeforsen kan du kontakta en eller flera av dessa handlare för att få hjälp med kakelugnar.

VVS & Värmeteknik I Timrå AB
Industrig. 2
861 38 Bergeforsen

Kostnad och pris på kakelugn i Bergeforsen

Kostnaden för att köpa en kakelugn och installera den i Bergeforsen kan variera avsevärt beroende på vilken typ av kakelugn du väljer och vilket företag du anlitar. Även om kakelugnar är vackra och ger stora estetiska kvaliteter bör du se till att få offerter på den kakelugn i Bergeforsen du föredrar och jämföra företag när du väl har bestämt dig för en.

Kakelugnsinformation och fakta om Bergeforsen

Vi har hittat minst ett företag som på något sätt sysslar med kakelugnar i Bergeforsen, och du kan läsa mer om platsen Bergeforsen nedan:

Beskrivning: Bergeforsen är en tätort i Timrå kommun belägen alldelles norr om Timrå. Genom Bergeforsbron över Indalsälven är orten förbunden med Sörberge i tätorten Timrå. Vid Indalsälven finner man också Bergeforsdammen, färdigställd 1959 som med sitt kraftverk har 23 meters fallhöjd. Intill, nedströms, ligger en av Sveriges största laxodlingar.

Area: 198,26 hektar
Befolkning: 1563, år 2010

Om du vill lära dig mer om Bergeforsen utanför de ämnen som rör kaminer, klicka här (Bergeforsen) för ytterligare information.

Om du behöver hjälp med kakelugnar i Bergeforsen fanns det totalt 1 olika företag som du kan kontakta. Om du inte kan hitta ett lämpligt företag för att installera eller köpa kakelugnar i Bergeforsen rekommenderar vi att du söker på annat håll i Västernorrland län.