Kakelugn i Vännäs

Kakelugnar i Vännäs, här är några av de mest erfarna och pålitliga entreprenörerna i Vännäs som kan hjälpa dig att köpa, måla och installera en kakelugn i din fastighet, med eller utan glaslucka. Det finns 1 olika företag som kan hjälpa dig med kakelugnar i Vännäs. För att få det bästa erbjudandet och de bästa villkoren vid köp av en kakelugn i Vännäs rekommenderar vi att du kontaktar många kakelugnsföretag i Vännäs för att få offerter för köp och installation av kakelugnen.

Köpa kakelugn i Vännäs

Vår lista över företag som tillhandahåller och installerar kakelugnar i Vännäs syns nedan. Om du bor i Vännäs kan du kontakta en eller flera av dessa handlare för att få hjälp med kakelugnar.

Västerbottens Kakelugnsmakeri AB
Ö. Spöland 7
911 92 VÄNNÄS

Kostnad och pris på kakelugn i Vännäs

Kostnaden för att köpa en kakelugn och installera den i Vännäs kan variera avsevärt beroende på vilken typ av kakelugn du väljer och vilket företag du anlitar. Även om kakelugnar är vackra och ger stora estetiska kvaliteter bör du se till att få offerter på den kakelugn i Vännäs du föredrar och jämföra företag när du väl har bestämt dig för en.

Kakelugnsinformation och fakta om Vännäs

Vi har hittat minst ett företag som på något sätt sysslar med kakelugnar i Vännäs, och du kan läsa mer om platsen Vännäs nedan:

Beskrivning: Vännäs är en tätort och centralort i Vännäs kommun belägen cirka 30 kilometer väster om Umeå. Förutom ett antal affärer i centrum och flera föreningar finns även gymnasieskola, hotell och ett motormuseum på orten. Det är även en järnvägsknut som förbinder Stambanan genom övre Norrland med Järnvägslinjen Vännäs–Umeå–Holmsund.

Area: 327,53 hektar
Befolkning: 4118, år 2010

Om du vill lära dig mer om Vännäs utanför de ämnen som rör kaminer, klicka här (Vännäs) för ytterligare information.

Om du behöver hjälp med kakelugnar i Vännäs fanns det totalt 1 olika företag som du kan kontakta. Om du inte kan hitta ett lämpligt företag för att installera eller köpa kakelugnar i Vännäs rekommenderar vi att du söker på annat håll i Västerbotten län.