Kakelugn i Umeå

Kakelugnar i Umeå, här är några av de mest erfarna och pålitliga entreprenörerna i Umeå som kan hjälpa dig att köpa, måla och installera en kakelugn i din fastighet, med eller utan glaslucka. Det finns 1 olika företag som kan hjälpa dig med kakelugnar i Umeå. För att få det bästa erbjudandet och de bästa villkoren vid köp av en kakelugn i Umeå rekommenderar vi att du kontaktar många kakelugnsföretag i Umeå för att få offerter för köp och installation av kakelugnen.

Köpa kakelugn i Umeå

Vår lista över företag som tillhandahåller och installerar kakelugnar i Umeå syns nedan. Om du bor i Umeå kan du kontakta en eller flera av dessa handlare för att få hjälp med kakelugnar.

Umeå kaminer & skorstenar
Lärlingsg. 34
904 22 Umeå

Kostnad och pris på kakelugn i Umeå

Kostnaden för att köpa en kakelugn och installera den i Umeå kan variera avsevärt beroende på vilken typ av kakelugn du väljer och vilket företag du anlitar. Även om kakelugnar är vackra och ger stora estetiska kvaliteter bör du se till att få offerter på den kakelugn i Umeå du föredrar och jämföra företag när du väl har bestämt dig för en.

Kakelugnsinformation och fakta om Umeå

Vi har hittat minst ett företag som på något sätt sysslar med kakelugnar i Umeå, och du kan läsa mer om platsen Umeå nedan:

Beskrivning: Umeå är en tätort i Västerbotten. Umeå är centralort i Umeå kommun och residensstad i Västerbottens län samt universitetsstad sedan 1965. Umeå, som ofta kallas Björkarnas stad, är beläget invid Umeälven, cirka femton kilometer från Bottenhavets kust. Orten växte fram på 1300-talet kring Backens kyrka.

Area: 34,15 km2
Befolkning: 79594, år 2010

Om du vill lära dig mer om Umeå utanför de ämnen som rör kaminer, klicka här (Umeå) för ytterligare information.

Om du behöver hjälp med kakelugnar i Umeå fanns det totalt 1 olika företag som du kan kontakta. Om du inte kan hitta ett lämpligt företag för att installera eller köpa kakelugnar i Umeå rekommenderar vi att du söker på annat håll i Västerbotten län.