Kakelugn i Skellefteå

Kakelugnar i Skellefteå, här är några av de mest erfarna och pålitliga entreprenörerna i Skellefteå som kan hjälpa dig att köpa, måla och installera en kakelugn i din fastighet, med eller utan glaslucka. Det finns 3 olika företag som kan hjälpa dig med kakelugnar i Skellefteå. För att få det bästa erbjudandet och de bästa villkoren vid köp av en kakelugn i Skellefteå rekommenderar vi att du kontaktar många kakelugnsföretag i Skellefteå för att få offerter för köp och installation av kakelugnen.

Köpa kakelugn i Skellefteå

Vår lista över företag som tillhandahåller och installerar kakelugnar i Skellefteå syns nedan. Om du bor i Skellefteå kan du kontakta en eller flera av dessa handlare för att få hjälp med kakelugnar.

Mur & Kakeltjänst i Skellefteå AB
G. Falmark 47
931 92 SKELLEFTEÅ


Mur & Kakeltjänst AB
G. Falmark 47
931 92 SKELLEFTEÅ


Eklunds Köksmontage & Kakelsättning
Ekg. 29
931 63 SKELLEFTEÅ

Kostnad och pris på kakelugn i Skellefteå

Kostnaden för att köpa en kakelugn och installera den i Skellefteå kan variera avsevärt beroende på vilken typ av kakelugn du väljer och vilket företag du anlitar. Även om kakelugnar är vackra och ger stora estetiska kvaliteter bör du se till att få offerter på den kakelugn i Skellefteå du föredrar och jämföra företag när du väl har bestämt dig för en.

Kakelugnsinformation och fakta om Skellefteå

Vi har hittat minst ett företag som på något sätt sysslar med kakelugnar i Skellefteå, och du kan läsa mer om platsen Skellefteå nedan:

Beskrivning: Skellefteå är en tät- samt centralort i Skellefteå kommun, Västerbottens län, belägen cirka 15 km uppströms från Bottenviken och Skelleftehamn, där E4:an möter Skellefteälven. Skellefteå - en ung stad i en gammal bygd - grundades 1845 på initiativ av kyrkoherde Nils Nordlander.

Area: 2 174,43 hektar
Befolkning: 32775, år 2010

Om du vill lära dig mer om Skellefteå utanför de ämnen som rör kaminer, klicka här (Skellefteå) för ytterligare information.

Om du behöver hjälp med kakelugnar i Skellefteå fanns det totalt 3 olika företag som du kan kontakta. Om du inte kan hitta ett lämpligt företag för att installera eller köpa kakelugnar i Skellefteå rekommenderar vi att du söker på annat håll i Västerbotten län.