Kakelugn i Bastuträsk

Kakelugnar i Bastuträsk, här är några av de mest erfarna och pålitliga entreprenörerna i Bastuträsk som kan hjälpa dig att köpa, måla och installera en kakelugn i din fastighet, med eller utan glaslucka. Det finns 1 olika företag som kan hjälpa dig med kakelugnar i Bastuträsk. För att få det bästa erbjudandet och de bästa villkoren vid köp av en kakelugn i Bastuträsk rekommenderar vi att du kontaktar många kakelugnsföretag i Bastuträsk för att få offerter för köp och installation av kakelugnen.

Köpa kakelugn i Bastuträsk

Vår lista över företag som tillhandahåller och installerar kakelugnar i Bastuträsk syns nedan. Om du bor i Bastuträsk kan du kontakta en eller flera av dessa handlare för att få hjälp med kakelugnar.

Norrlandsimporten AB
Bäckg. 4
930 61 BASTUTRÄSK

Kostnad och pris på kakelugn i Bastuträsk

Kostnaden för att köpa en kakelugn och installera den i Bastuträsk kan variera avsevärt beroende på vilken typ av kakelugn du väljer och vilket företag du anlitar. Även om kakelugnar är vackra och ger stora estetiska kvaliteter bör du se till att få offerter på den kakelugn i Bastuträsk du föredrar och jämföra företag när du väl har bestämt dig för en.

Kakelugnsinformation och fakta om Bastuträsk

Vi har hittat minst ett företag som på något sätt sysslar med kakelugnar i Bastuträsk, och du kan läsa mer om platsen Bastuträsk nedan:

Beskrivning: Bastuträsk är en tätort i Norsjö kommun, belägen cirka 50 kilometer väster om Skellefteå. I Bastuträsk ansluter järnvägen Bastuträsk–Skellefteå-Skelleftehamn till stambanan genom övre Norrland.

Area: 109,33 hektar
Befolkning: 392, år 2010

Om du vill lära dig mer om Bastuträsk utanför de ämnen som rör kaminer, klicka här (Bastuträsk) för ytterligare information.

Om du behöver hjälp med kakelugnar i Bastuträsk fanns det totalt 1 olika företag som du kan kontakta. Om du inte kan hitta ett lämpligt företag för att installera eller köpa kakelugnar i Bastuträsk rekommenderar vi att du söker på annat håll i Västerbotten län.