Kakelugn i Karlstad

Kakelugnar i Karlstad, här är några av de mest erfarna och pålitliga entreprenörerna i Karlstad som kan hjälpa dig att köpa, måla och installera en kakelugn i din fastighet, med eller utan glaslucka. Det finns 4 olika företag som kan hjälpa dig med kakelugnar i Karlstad. För att få det bästa erbjudandet och de bästa villkoren vid köp av en kakelugn i Karlstad rekommenderar vi att du kontaktar många kakelugnsföretag i Karlstad för att få offerter för köp och installation av kakelugnen.

Köpa kakelugn i Karlstad

Vår lista över företag som tillhandahåller och installerar kakelugnar i Karlstad syns nedan. Om du bor i Karlstad kan du kontakta en eller flera av dessa handlare för att få hjälp med kakelugnar.

Eldabutiken
Blockg. 11
653 41 KARLSTAD


Murningsarbeten Antman & Boström AB
Kvällsvindsg. 6
652 21 Karlstad


Mur Bruket i Karlstad AB
Boberg 303 Vesterbacka
655 94 KARLSTAD


Haga Spis & Kamin
Nyg. 1
652 20 KARLSTAD

Kostnad och pris på kakelugn i Karlstad

Kostnaden för att köpa en kakelugn och installera den i Karlstad kan variera avsevärt beroende på vilken typ av kakelugn du väljer och vilket företag du anlitar. Även om kakelugnar är vackra och ger stora estetiska kvaliteter bör du se till att få offerter på den kakelugn i Karlstad du föredrar och jämföra företag när du väl har bestämt dig för en.

Kakelugnsinformation och fakta om Karlstad

Vi har hittat minst ett företag som på något sätt sysslar med kakelugnar i Karlstad, och du kan läsa mer om platsen Karlstad nedan:

Beskrivning: Karlstad, i äldre tid stavat Carlstad, är en tätort i Värmland, belägen vid Vänerns norra strand. Karlstad är centralort för Karlstads kommun, residensstad för Värmlands län och stiftsstad för Karlstads stift samt sedan 1999 universitetsstad. Karlstad är Sveriges 17:e största tätort.

Area: 3 030,63 hektar
Befolkning: 61685, år 2010

Om du vill lära dig mer om Karlstad utanför de ämnen som rör kaminer, klicka här (Karlstad) för ytterligare information.

Om du behöver hjälp med kakelugnar i Karlstad fanns det totalt 4 olika företag som du kan kontakta. Om du inte kan hitta ett lämpligt företag för att installera eller köpa kakelugnar i Karlstad rekommenderar vi att du söker på annat håll i Värmland län.