Kakelugn i Grums

Kakelugnar i Grums, här är några av de mest erfarna och pålitliga entreprenörerna i Grums som kan hjälpa dig att köpa, måla och installera en kakelugn i din fastighet, med eller utan glaslucka. Det finns 2 olika företag som kan hjälpa dig med kakelugnar i Grums. För att få det bästa erbjudandet och de bästa villkoren vid köp av en kakelugn i Grums rekommenderar vi att du kontaktar många kakelugnsföretag i Grums för att få offerter för köp och installation av kakelugnen.

Köpa kakelugn i Grums

Vår lista över företag som tillhandahåller och installerar kakelugnar i Grums syns nedan. Om du bor i Grums kan du kontakta en eller flera av dessa handlare för att få hjälp med kakelugnar.

Ottossons Mur och Puts
Barrstigen 28
664 32 GRUMS


Grums Rör AB
Grums Station
664 34 GRUMS

Kostnad och pris på kakelugn i Grums

Kostnaden för att köpa en kakelugn och installera den i Grums kan variera avsevärt beroende på vilken typ av kakelugn du väljer och vilket företag du anlitar. Även om kakelugnar är vackra och ger stora estetiska kvaliteter bör du se till att få offerter på den kakelugn i Grums du föredrar och jämföra företag när du väl har bestämt dig för en.

Kakelugnsinformation och fakta om Grums

Vi har hittat minst ett företag som på något sätt sysslar med kakelugnar i Grums, och du kan läsa mer om platsen Grums nedan:

Beskrivning: Grums är en tätort och centralort i Grums kommun. Grums ligger ca 27 km väster om Karlstad vid Vänerns norra strand, i anslutning till viken Grumsfjordens inlopp. Grums var och är kyrkby i Grums socken. Efter kommunreformen 1862 kom orten att ligga i Grums landskommun,

Area: 561,71 hektar
Befolkning: 5025, år 2010

Om du vill lära dig mer om Grums utanför de ämnen som rör kaminer, klicka här (Grums) för ytterligare information.

Om du behöver hjälp med kakelugnar i Grums fanns det totalt 2 olika företag som du kan kontakta. Om du inte kan hitta ett lämpligt företag för att installera eller köpa kakelugnar i Grums rekommenderar vi att du söker på annat håll i Värmland län.