Kakelugn i Arvika

Kakelugnar i Arvika, här är några av de mest erfarna och pålitliga entreprenörerna i Arvika som kan hjälpa dig att köpa, måla och installera en kakelugn i din fastighet, med eller utan glaslucka. Det finns 2 olika företag som kan hjälpa dig med kakelugnar i Arvika. För att få det bästa erbjudandet och de bästa villkoren vid köp av en kakelugn i Arvika rekommenderar vi att du kontaktar många kakelugnsföretag i Arvika för att få offerter för köp och installation av kakelugnen.

Köpa kakelugn i Arvika

Vår lista över företag som tillhandahåller och installerar kakelugnar i Arvika syns nedan. Om du bor i Arvika kan du kontakta en eller flera av dessa handlare för att få hjälp med kakelugnar.

Arvika Ugnsmakeri AB
Spårg. 21
671 30 ARVIKA


C A Vent AB
Brättne
671 92 ARVIKA

Kostnad och pris på kakelugn i Arvika

Kostnaden för att köpa en kakelugn och installera den i Arvika kan variera avsevärt beroende på vilken typ av kakelugn du väljer och vilket företag du anlitar. Även om kakelugnar är vackra och ger stora estetiska kvaliteter bör du se till att få offerter på den kakelugn i Arvika du föredrar och jämföra företag när du väl har bestämt dig för en.

Kakelugnsinformation och fakta om Arvika

Vi har hittat minst ett företag som på något sätt sysslar med kakelugnar i Arvika, och du kan läsa mer om platsen Arvika nedan:

Beskrivning: Arvika är en tätort i västra Värmland och centralort i Arvika kommun, Värmlands län. Arvika ligger vid sjön Glafsfjorden, som har sjöförbindelse till Vänern. Riksväg 61 passerar staden, liksom järnvägen mellan Laxå och Charlottenberg-Oslo, Värmlandsbanan (tidigare kallad Nordvästra stambanan). Avståndet till norska gränsen är 43 km.

Area: 1 061,81 hektar
Befolkning: 14244, år 2010

Om du vill lära dig mer om Arvika utanför de ämnen som rör kaminer, klicka här (Arvika) för ytterligare information.

Om du behöver hjälp med kakelugnar i Arvika fanns det totalt 2 olika företag som du kan kontakta. Om du inte kan hitta ett lämpligt företag för att installera eller köpa kakelugnar i Arvika rekommenderar vi att du söker på annat håll i Värmland län.