Kakelugn i Uppsala

Kakelugnar i Uppsala, här är några av de mest erfarna och pålitliga entreprenörerna i Uppsala som kan hjälpa dig att köpa, måla och installera en kakelugn i din fastighet, med eller utan glaslucka. Det finns 5 olika företag som kan hjälpa dig med kakelugnar i Uppsala. För att få det bästa erbjudandet och de bästa villkoren vid köp av en kakelugn i Uppsala rekommenderar vi att du kontaktar många kakelugnsföretag i Uppsala för att få offerter för köp och installation av kakelugnen.

Köpa kakelugn i Uppsala

Vår lista över företag som tillhandahåller och installerar kakelugnar i Uppsala syns nedan. Om du bor i Uppsala kan du kontakta en eller flera av dessa handlare för att få hjälp med kakelugnar.

Eldabutiken, Villakomfort
Stångjärnsg. 15
753 23 Uppsala


Vaksala Kakelugnsmakeri
Skäve 28
755 94 Uppsala


SVFAB Skorsten Ventilation & Fastighetsteknik
Danmarksg. 55
753 23 Uppsala


Mariebergs Brasvärme
Vaksala Fridhem 40
755 94 Uppsala


Swetrade Nova AB
Vaksala Fridhem 40
755 94 Uppsala

Kostnad och pris på kakelugn i Uppsala

Kostnaden för att köpa en kakelugn och installera den i Uppsala kan variera avsevärt beroende på vilken typ av kakelugn du väljer och vilket företag du anlitar. Även om kakelugnar är vackra och ger stora estetiska kvaliteter bör du se till att få offerter på den kakelugn i Uppsala du föredrar och jämföra företag när du väl har bestämt dig för en.

Kakelugnsinformation och fakta om Uppsala

Vi har hittat minst ett företag som på något sätt sysslar med kakelugnar i Uppsala, och du kan läsa mer om platsen Uppsala nedan:

Beskrivning: Uppsala (äldre stavning Upsala) är en tätort i Uppland, centralort i Uppsala kommun och residensstad för Uppsala län. Den är Sveriges fjärde största tätort. Sedan 1164 är Uppsala kyrkligt centrum i Sverige i och med dess ärkebiskopssäte inom Svenska kyrkan.

Area: 48,77 km2
Befolkning: 140454, år 2010

Om du vill lära dig mer om Uppsala utanför de ämnen som rör kaminer, klicka här (Uppsala) för ytterligare information.

Om du behöver hjälp med kakelugnar i Uppsala fanns det totalt 5 olika företag som du kan kontakta. Om du inte kan hitta ett lämpligt företag för att installera eller köpa kakelugnar i Uppsala rekommenderar vi att du söker på annat håll i Uppsala län.