Kakelugn i Tierp

Kakelugnar i Tierp, här är några av de mest erfarna och pålitliga entreprenörerna i Tierp som kan hjälpa dig att köpa, måla och installera en kakelugn i din fastighet, med eller utan glaslucka. Det finns 1 olika företag som kan hjälpa dig med kakelugnar i Tierp. För att få det bästa erbjudandet och de bästa villkoren vid köp av en kakelugn i Tierp rekommenderar vi att du kontaktar många kakelugnsföretag i Tierp för att få offerter för köp och installation av kakelugnen.

Köpa kakelugn i Tierp

Vår lista över företag som tillhandahåller och installerar kakelugnar i Tierp syns nedan. Om du bor i Tierp kan du kontakta en eller flera av dessa handlare för att få hjälp med kakelugnar.

Murarfirma Erik Eklund
Yttrö 127
815 91 Tierp

Kostnad och pris på kakelugn i Tierp

Kostnaden för att köpa en kakelugn och installera den i Tierp kan variera avsevärt beroende på vilken typ av kakelugn du väljer och vilket företag du anlitar. Även om kakelugnar är vackra och ger stora estetiska kvaliteter bör du se till att få offerter på den kakelugn i Tierp du föredrar och jämföra företag när du väl har bestämt dig för en.

Kakelugnsinformation och fakta om Tierp

Vi har hittat minst ett företag som på något sätt sysslar med kakelugnar i Tierp, och du kan läsa mer om platsen Tierp nedan:

Beskrivning: Tierp är en tätort i norra Uppland och centralort i Tierps kommun, Uppsala län. Den ligger mellan Uppsala i söder och Gävle i norr. Tierp växte fram som ett stationssamhälle efter att järnvägsstationen och Ostkustbanan invigts 1874.

Area: 411 hektar
Befolkning: 5587, år 2010

Om du vill lära dig mer om Tierp utanför de ämnen som rör kaminer, klicka här (Tierp) för ytterligare information.

Om du behöver hjälp med kakelugnar i Tierp fanns det totalt 1 olika företag som du kan kontakta. Om du inte kan hitta ett lämpligt företag för att installera eller köpa kakelugnar i Tierp rekommenderar vi att du söker på annat håll i Uppsala län.