Kakelugn i Skutskär

Kakelugnar i Skutskär, här är några av de mest erfarna och pålitliga entreprenörerna i Skutskär som kan hjälpa dig att köpa, måla och installera en kakelugn i din fastighet, med eller utan glaslucka. Det finns 1 olika företag som kan hjälpa dig med kakelugnar i Skutskär. För att få det bästa erbjudandet och de bästa villkoren vid köp av en kakelugn i Skutskär rekommenderar vi att du kontaktar många kakelugnsföretag i Skutskär för att få offerter för köp och installation av kakelugnen.

Köpa kakelugn i Skutskär

Vår lista över företag som tillhandahåller och installerar kakelugnar i Skutskär syns nedan. Om du bor i Skutskär kan du kontakta en eller flera av dessa handlare för att få hjälp med kakelugnar.

Strands Rör & Värme
Björkbacken 4
814 32 Skutskär

Kostnad och pris på kakelugn i Skutskär

Kostnaden för att köpa en kakelugn och installera den i Skutskär kan variera avsevärt beroende på vilken typ av kakelugn du väljer och vilket företag du anlitar. Även om kakelugnar är vackra och ger stora estetiska kvaliteter bör du se till att få offerter på den kakelugn i Skutskär du föredrar och jämföra företag när du väl har bestämt dig för en.

Kakelugnsinformation och fakta om Skutskär

Vi har hittat minst ett företag som på något sätt sysslar med kakelugnar i Skutskär, och du kan läsa mer om platsen Skutskär nedan:

Beskrivning: Skutskär är en läns- och kommungränsöverskridande tätort, huvudsakligen belägen i Älvkarleby kommun i Uppsala län men även innefattande Harnäs i Gävle kommun i Gävleborgs län. Älvkarlebydelen av tätorten utgör centralort i Älvkarleby kommun. Skutskär är en typisk bruksort dominerad av den Stora Enso-ägda pappersmassefabriken, Skutskärs bruk.

Area: 735,31 hektar
Befolkning: 6075, år 2010

Om du vill lära dig mer om Skutskär utanför de ämnen som rör kaminer, klicka här (Skutskär) för ytterligare information.

Om du behöver hjälp med kakelugnar i Skutskär fanns det totalt 1 olika företag som du kan kontakta. Om du inte kan hitta ett lämpligt företag för att installera eller köpa kakelugnar i Skutskär rekommenderar vi att du söker på annat håll i Uppsala län.