Kakelugn i Östhammar

Kakelugnar i Östhammar, här är några av de mest erfarna och pålitliga entreprenörerna i Östhammar som kan hjälpa dig att köpa, måla och installera en kakelugn i din fastighet, med eller utan glaslucka. Det finns 2 olika företag som kan hjälpa dig med kakelugnar i Östhammar. För att få det bästa erbjudandet och de bästa villkoren vid köp av en kakelugn i Östhammar rekommenderar vi att du kontaktar många kakelugnsföretag i Östhammar för att få offerter för köp och installation av kakelugnen.

Köpa kakelugn i Östhammar

Vår lista över företag som tillhandahåller och installerar kakelugnar i Östhammar syns nedan. Om du bor i Östhammar kan du kontakta en eller flera av dessa handlare för att få hjälp med kakelugnar.

Roden Kakelugnsmakeri
Hummeldal 212
742 91 ÖSTHAMMAR


Upplands VärmeCenter AB
Industriv. 12
742 34 östhammar

Kostnad och pris på kakelugn i Östhammar

Kostnaden för att köpa en kakelugn och installera den i Östhammar kan variera avsevärt beroende på vilken typ av kakelugn du väljer och vilket företag du anlitar. Även om kakelugnar är vackra och ger stora estetiska kvaliteter bör du se till att få offerter på den kakelugn i Östhammar du föredrar och jämföra företag när du väl har bestämt dig för en.

Kakelugnsinformation och fakta om Östhammar

Vi har hittat minst ett företag som på något sätt sysslar med kakelugnar i Östhammar, och du kan läsa mer om platsen Östhammar nedan:

Beskrivning: Östhammar är en tätort i Uppland samt centralort i Östhammars kommun, Uppsala län. Befolkningen uppgår till cirka 4 500 personer. Staden är belägen mellan Östhammarsfjärden i öster och riksväg 76 i väster.

Area: 376,42 hektar
Befolkning: 4534, år 2010

Om du vill lära dig mer om Östhammar utanför de ämnen som rör kaminer, klicka här (Östhammar) för ytterligare information.

Om du behöver hjälp med kakelugnar i Östhammar fanns det totalt 2 olika företag som du kan kontakta. Om du inte kan hitta ett lämpligt företag för att installera eller köpa kakelugnar i Östhammar rekommenderar vi att du söker på annat håll i Uppsala län.