Kakelugn i Knivsta

Kakelugnar i Knivsta, här är några av de mest erfarna och pålitliga entreprenörerna i Knivsta som kan hjälpa dig att köpa, måla och installera en kakelugn i din fastighet, med eller utan glaslucka. Det finns 1 olika företag som kan hjälpa dig med kakelugnar i Knivsta. För att få det bästa erbjudandet och de bästa villkoren vid köp av en kakelugn i Knivsta rekommenderar vi att du kontaktar många kakelugnsföretag i Knivsta för att få offerter för köp och installation av kakelugnen.

Köpa kakelugn i Knivsta

Vår lista över företag som tillhandahåller och installerar kakelugnar i Knivsta syns nedan. Om du bor i Knivsta kan du kontakta en eller flera av dessa handlare för att få hjälp med kakelugnar.

SVFAB Skorsten Ventilation & Fastighetsteknik
076 - 760 99 00

Kostnad och pris på kakelugn i Knivsta

Kostnaden för att köpa en kakelugn och installera den i Knivsta kan variera avsevärt beroende på vilken typ av kakelugn du väljer och vilket företag du anlitar. Även om kakelugnar är vackra och ger stora estetiska kvaliteter bör du se till att få offerter på den kakelugn i Knivsta du föredrar och jämföra företag när du väl har bestämt dig för en.

Kakelugnsinformation och fakta om Knivsta

Vi har hittat minst ett företag som på något sätt sysslar med kakelugnar i Knivsta, och du kan läsa mer om platsen Knivsta nedan:

Beskrivning: Knivsta är en tätort i Uppland och centralort i Knivsta kommun i Uppsala län. Orten ligger vid järnvägen Ostkustbanan 48 km norr om Stockholm och 19 km söder om Uppsala, ett par kilometer väster om motorvägen E4 vid sjön Valloxen.

Area: 420,65 hektar
Befolkning: 7081, år 2010

Om du vill lära dig mer om Knivsta utanför de ämnen som rör kaminer, klicka här (Knivsta) för ytterligare information.

Om du behöver hjälp med kakelugnar i Knivsta fanns det totalt 1 olika företag som du kan kontakta. Om du inte kan hitta ett lämpligt företag för att installera eller köpa kakelugnar i Knivsta rekommenderar vi att du söker på annat håll i Uppsala län.