Kakelugn i Fjärdhundra

Kakelugnar i Fjärdhundra, här är några av de mest erfarna och pålitliga entreprenörerna i Fjärdhundra som kan hjälpa dig att köpa, måla och installera en kakelugn i din fastighet, med eller utan glaslucka. Det finns 1 olika företag som kan hjälpa dig med kakelugnar i Fjärdhundra. För att få det bästa erbjudandet och de bästa villkoren vid köp av en kakelugn i Fjärdhundra rekommenderar vi att du kontaktar många kakelugnsföretag i Fjärdhundra för att få offerter för köp och installation av kakelugnen.

Köpa kakelugn i Fjärdhundra

Vår lista över företag som tillhandahåller och installerar kakelugnar i Fjärdhundra syns nedan. Om du bor i Fjärdhundra kan du kontakta en eller flera av dessa handlare för att få hjälp med kakelugnar.

Murarfirma Rönnbacken Kakelugnsmakeri AB
TORSTUNA RÖNNBACKEN
749 72 Fjärdhundra

Kostnad och pris på kakelugn i Fjärdhundra

Kostnaden för att köpa en kakelugn och installera den i Fjärdhundra kan variera avsevärt beroende på vilken typ av kakelugn du väljer och vilket företag du anlitar. Även om kakelugnar är vackra och ger stora estetiska kvaliteter bör du se till att få offerter på den kakelugn i Fjärdhundra du föredrar och jämföra företag när du väl har bestämt dig för en.

Kakelugnsinformation och fakta om Fjärdhundra

Vi har hittat minst ett företag som på något sätt sysslar med kakelugnar i Fjärdhundra, och du kan läsa mer om platsen Fjärdhundra nedan:

Beskrivning: Fjärdhundra är en tätort i Enköpings kommun i Uppsala län. Orten ligger i Simtuna socken cirka 18 kilometer nordväst om Enköping invid riksväg 70 samt länsväg 254. Väster om tätorten ligger Simtuna kyrka.

Area: 108,35 hektar
Befolkning: 951, år 2010

Om du vill lära dig mer om Fjärdhundra utanför de ämnen som rör kaminer, klicka här (Fjärdhundra) för ytterligare information.

Om du behöver hjälp med kakelugnar i Fjärdhundra fanns det totalt 1 olika företag som du kan kontakta. Om du inte kan hitta ett lämpligt företag för att installera eller köpa kakelugnar i Fjärdhundra rekommenderar vi att du söker på annat håll i Uppsala län.