Kakelugn i Enköping

Kakelugnar i Enköping, här är några av de mest erfarna och pålitliga entreprenörerna i Enköping som kan hjälpa dig att köpa, måla och installera en kakelugn i din fastighet, med eller utan glaslucka. Det finns 3 olika företag som kan hjälpa dig med kakelugnar i Enköping. För att få det bästa erbjudandet och de bästa villkoren vid köp av en kakelugn i Enköping rekommenderar vi att du kontaktar många kakelugnsföretag i Enköping för att få offerter för köp och installation av kakelugnen.

Köpa kakelugn i Enköping

Vår lista över företag som tillhandahåller och installerar kakelugnar i Enköping syns nedan. Om du bor i Enköping kan du kontakta en eller flera av dessa handlare för att få hjälp med kakelugnar.

Eldmakaren AB
Kvartsg. 10
749 40 ENKÖPING


Petersens Mur & Puts
Långtora-nyby 2
745 96 Enköping


Bodins Mur & Puts
Lillkyrka Lisselby 5
745 97 ENKÖPING

Kostnad och pris på kakelugn i Enköping

Kostnaden för att köpa en kakelugn och installera den i Enköping kan variera avsevärt beroende på vilken typ av kakelugn du väljer och vilket företag du anlitar. Även om kakelugnar är vackra och ger stora estetiska kvaliteter bör du se till att få offerter på den kakelugn i Enköping du föredrar och jämföra företag när du väl har bestämt dig för en.

Kakelugnsinformation och fakta om Enköping

Vi har hittat minst ett företag som på något sätt sysslar med kakelugnar i Enköping, och du kan läsa mer om platsen Enköping nedan:

Beskrivning: Enköping är en tätort i Uppland och centralort i Enköpings kommun, Uppsala län. Enköping är beläget vid motorvägen E18 och Mälarbanan vid Mälarens norra strand. Enköpingsån rinner genom orten. Enköpings slogan Sveriges närmaste stad myntades 1965 av reklamchef vid Bahco, Bertil Danielsson.

Area: 1 066,70 hektar
Befolkning: 21121, år 2010

Om du vill lära dig mer om Enköping utanför de ämnen som rör kaminer, klicka här (Enköping) för ytterligare information.

Om du behöver hjälp med kakelugnar i Enköping fanns det totalt 3 olika företag som du kan kontakta. Om du inte kan hitta ett lämpligt företag för att installera eller köpa kakelugnar i Enköping rekommenderar vi att du söker på annat håll i Uppsala län.