Kakelugn i Bälinge

Kakelugnar i Bälinge, här är några av de mest erfarna och pålitliga entreprenörerna i Bälinge som kan hjälpa dig att köpa, måla och installera en kakelugn i din fastighet, med eller utan glaslucka. Det finns 1 olika företag som kan hjälpa dig med kakelugnar i Bälinge. För att få det bästa erbjudandet och de bästa villkoren vid köp av en kakelugn i Bälinge rekommenderar vi att du kontaktar många kakelugnsföretag i Bälinge för att få offerter för köp och installation av kakelugnen.

Köpa kakelugn i Bälinge

Vår lista över företag som tillhandahåller och installerar kakelugnar i Bälinge syns nedan. Om du bor i Bälinge kan du kontakta en eller flera av dessa handlare för att få hjälp med kakelugnar.

Nordsjö Bygghantverk AB
Simonsbo 22
743 87 BÄLINGE

Kostnad och pris på kakelugn i Bälinge

Kostnaden för att köpa en kakelugn och installera den i Bälinge kan variera avsevärt beroende på vilken typ av kakelugn du väljer och vilket företag du anlitar. Även om kakelugnar är vackra och ger stora estetiska kvaliteter bör du se till att få offerter på den kakelugn i Bälinge du föredrar och jämföra företag när du väl har bestämt dig för en.

Kakelugnsinformation och fakta om Bälinge

Vi har hittat minst ett företag som på något sätt sysslar med kakelugnar i Bälinge, och du kan läsa mer om platsen Bälinge nedan:

Beskrivning: Bälinge är en tätort i Uppsala kommun och kyrkbyn i Bälinge socken, belägen omkring 15 kilometer norr om Uppsala. Ortnamnet kommer av Bæling, som från början kan vara ett bygdenamn.

Area: 140,03 hektar
Befolkning: 2437, år 2010

Om du vill lära dig mer om Bälinge utanför de ämnen som rör kaminer, klicka här (Bälinge) för ytterligare information.

Om du behöver hjälp med kakelugnar i Bälinge fanns det totalt 1 olika företag som du kan kontakta. Om du inte kan hitta ett lämpligt företag för att installera eller köpa kakelugnar i Bälinge rekommenderar vi att du söker på annat håll i Uppsala län.