Kakelugn i Alunda

Kakelugnar i Alunda, här är några av de mest erfarna och pålitliga entreprenörerna i Alunda som kan hjälpa dig att köpa, måla och installera en kakelugn i din fastighet, med eller utan glaslucka. Det finns 1 olika företag som kan hjälpa dig med kakelugnar i Alunda. För att få det bästa erbjudandet och de bästa villkoren vid köp av en kakelugn i Alunda rekommenderar vi att du kontaktar många kakelugnsföretag i Alunda för att få offerter för köp och installation av kakelugnen.

Köpa kakelugn i Alunda

Vår lista över företag som tillhandahåller och installerar kakelugnar i Alunda syns nedan. Om du bor i Alunda kan du kontakta en eller flera av dessa handlare för att få hjälp med kakelugnar.

Alunda Sten och Fasad
Hantverkarv. 5
747 30 Alunda

Kostnad och pris på kakelugn i Alunda

Kostnaden för att köpa en kakelugn och installera den i Alunda kan variera avsevärt beroende på vilken typ av kakelugn du väljer och vilket företag du anlitar. Även om kakelugnar är vackra och ger stora estetiska kvaliteter bör du se till att få offerter på den kakelugn i Alunda du föredrar och jämföra företag när du väl har bestämt dig för en.

Kakelugnsinformation och fakta om Alunda

Vi har hittat minst ett företag som på något sätt sysslar med kakelugnar i Alunda, och du kan läsa mer om platsen Alunda nedan:

Beskrivning: Alunda är en tätort i Östhammars kommun i Uppsala län och kyrkby i Alunda socken. Befolkningen uppgår till drygt 2000 invånare. Alunda ligger på ett mindre höjdparti mellan två slättlandskap. Markförhållandena växlar mellan berg i dagen, morän och lera.

Area: 228,34 hektar
Befolkning: 2317, år 2010

Om du vill lära dig mer om Alunda utanför de ämnen som rör kaminer, klicka här (Alunda) för ytterligare information.

Om du behöver hjälp med kakelugnar i Alunda fanns det totalt 1 olika företag som du kan kontakta. Om du inte kan hitta ett lämpligt företag för att installera eller köpa kakelugnar i Alunda rekommenderar vi att du söker på annat håll i Uppsala län.