Kakelugn i Almunge

Kakelugnar i Almunge, här är några av de mest erfarna och pålitliga entreprenörerna i Almunge som kan hjälpa dig att köpa, måla och installera en kakelugn i din fastighet, med eller utan glaslucka. Det finns 1 olika företag som kan hjälpa dig med kakelugnar i Almunge. För att få det bästa erbjudandet och de bästa villkoren vid köp av en kakelugn i Almunge rekommenderar vi att du kontaktar många kakelugnsföretag i Almunge för att få offerter för köp och installation av kakelugnen.

Köpa kakelugn i Almunge

Vår lista över företag som tillhandahåller och installerar kakelugnar i Almunge syns nedan. Om du bor i Almunge kan du kontakta en eller flera av dessa handlare för att få hjälp med kakelugnar.

Faringe Mur & Kakel
Österbol 30
740 10 ALMUNGE

Kostnad och pris på kakelugn i Almunge

Kostnaden för att köpa en kakelugn och installera den i Almunge kan variera avsevärt beroende på vilken typ av kakelugn du väljer och vilket företag du anlitar. Även om kakelugnar är vackra och ger stora estetiska kvaliteter bör du se till att få offerter på den kakelugn i Almunge du föredrar och jämföra företag när du väl har bestämt dig för en.

Kakelugnsinformation och fakta om Almunge

Vi har hittat minst ett företag som på något sätt sysslar med kakelugnar i Almunge, och du kan läsa mer om platsen Almunge nedan:

Beskrivning: Almunge är en tätort i östra delen av Uppsala kommun vid länsväg 282. En kilometer öster om tätorten ligger Almunge kyrkby där Almunge kyrka, Almunge skola och en bensinstation med livsmedelsaffär finns.

Area: 84,54 hektar
Befolkning: 813, år 2010

Om du vill lära dig mer om Almunge utanför de ämnen som rör kaminer, klicka här (Almunge) för ytterligare information.

Om du behöver hjälp med kakelugnar i Almunge fanns det totalt 1 olika företag som du kan kontakta. Om du inte kan hitta ett lämpligt företag för att installera eller köpa kakelugnar i Almunge rekommenderar vi att du söker på annat håll i Uppsala län.