Kakelugn i Värmdö

Kakelugnar i Värmdö, här är några av de mest erfarna och pålitliga entreprenörerna i Värmdö som kan hjälpa dig att köpa, måla och installera en kakelugn i din fastighet, med eller utan glaslucka. Det finns 1 olika företag som kan hjälpa dig med kakelugnar i Värmdö. För att få det bästa erbjudandet och de bästa villkoren vid köp av en kakelugn i Värmdö rekommenderar vi att du kontaktar många kakelugnsföretag i Värmdö för att få offerter för köp och installation av kakelugnen.

Köpa kakelugn i Värmdö

Vår lista över företag som tillhandahåller och installerar kakelugnar i Värmdö syns nedan. Om du bor i Värmdö kan du kontakta en eller flera av dessa handlare för att få hjälp med kakelugnar.

M & M Kakelugnsmakarna
Fruviks Gårds v. 19
139 34 VÄRMDÖ

Kostnad och pris på kakelugn i Värmdö

Kostnaden för att köpa en kakelugn och installera den i Värmdö kan variera avsevärt beroende på vilken typ av kakelugn du väljer och vilket företag du anlitar. Även om kakelugnar är vackra och ger stora estetiska kvaliteter bör du se till att få offerter på den kakelugn i Värmdö du föredrar och jämföra företag när du väl har bestämt dig för en.

Kakelugnsinformation och fakta om Värmdö

Vi har hittat minst ett företag som på något sätt sysslar med kakelugnar i Värmdö, och du kan läsa mer om platsen Värmdö nedan:

Beskrivning: Värmdö kommun är en kommun i Stockholms län. Centralorten Gustavsberg ligger två mil öster om Stockholm. Kommunen är huvudsakligen belägen i sydöstra delen av landskapet Uppland med en mindre del (Nämdö distrikt) i nordöstra Södermanland. Värmdö kommun omfattar stora delar av Stockholms södra skärgård.

Area: 456,58 km2
Befolkning: 41 107, år 2015

Om du vill lära dig mer om Värmdö utanför de ämnen som rör kaminer, klicka här (Värmdö) för ytterligare information.

Om du behöver hjälp med kakelugnar i Värmdö fanns det totalt 1 olika företag som du kan kontakta. Om du inte kan hitta ett lämpligt företag för att installera eller köpa kakelugnar i Värmdö rekommenderar vi att du söker på annat håll i Stockholm län.