Kakelugn i Vällingby

Kakelugnar i Vällingby, här är några av de mest erfarna och pålitliga entreprenörerna i Vällingby som kan hjälpa dig att köpa, måla och installera en kakelugn i din fastighet, med eller utan glaslucka. Det finns 1 olika företag som kan hjälpa dig med kakelugnar i Vällingby. För att få det bästa erbjudandet och de bästa villkoren vid köp av en kakelugn i Vällingby rekommenderar vi att du kontaktar många kakelugnsföretag i Vällingby för att få offerter för köp och installation av kakelugnen.

Köpa kakelugn i Vällingby

Vår lista över företag som tillhandahåller och installerar kakelugnar i Vällingby syns nedan. Om du bor i Vällingby kan du kontakta en eller flera av dessa handlare för att få hjälp med kakelugnar.

Murarhuset-MA AB
Gulddragargränd 50
162 58 Vällingby

Kostnad och pris på kakelugn i Vällingby

Kostnaden för att köpa en kakelugn och installera den i Vällingby kan variera avsevärt beroende på vilken typ av kakelugn du väljer och vilket företag du anlitar. Även om kakelugnar är vackra och ger stora estetiska kvaliteter bör du se till att få offerter på den kakelugn i Vällingby du föredrar och jämföra företag när du väl har bestämt dig för en.

Kakelugnsinformation och fakta om Vällingby

Vi har hittat minst ett företag som på något sätt sysslar med kakelugnar i Vällingby, och du kan läsa mer om platsen Vällingby nedan:

Beskrivning: Vällingby är en stadsdel i Västerort inom Stockholms kommun med 71 768 invånare (2011). Stadsdelen ingår i Hässelby-Vällingby stadsdelsområde och Vällingby församling. Området där Vällingby i dag ligger är ett mycket gammalt kulturlandskap och människor har bott här åtminstone sedan järnåldern.

Area:
Befolkning: 71 768, år 2011

Om du vill lära dig mer om Vällingby utanför de ämnen som rör kaminer, klicka här (Vällingby) för ytterligare information.

Om du behöver hjälp med kakelugnar i Vällingby fanns det totalt 1 olika företag som du kan kontakta. Om du inte kan hitta ett lämpligt företag för att installera eller köpa kakelugnar i Vällingby rekommenderar vi att du söker på annat håll i Stockholm län.